Dragon Masters

Alternativni nazivi: Drakensang

Dragons & hellip; ova mitska bića odavno zarobili pažnju osobe i sliku zmaja se identifikuje sa snažnim tvrdoglavog, i praktično nepobjediv bića. Možda zbog toga je igra, u kojoj se nalaze zmajevi, jer nas oduševljavaju i zvat. Dragon Masters online igra u žanru multiplayer uloga-igranje igara koje vam omogućuju da se osjećaju kao gospodar zmajeva. U igri možete rasti svoj lov zmaja s njim, da obavljaju različite poslove i, naravno, zajedno boriti i na terenu i na zraku. Već zainteresirani? Zatim poboljšajte sistemske zahtjeve koji će se igrati online Dragon Masters.

& bull; Operativni sustav: Windows XP / Vista / 7

& bull; Procesor: 2Ghz

& bull; Grafička kartica: NVIDIA GeForce 7600 GT serije & nbsp; iliATI Radeon X1600 serija

& bull; RAM: 2Gb

& bull; slobodnog prostora na hard disku: 2Gb

& bull; Internet priključak od 128kbit

Ako je vaš kompjuter vam omogućava da igrati igre online Dragon Masters, onda samo napred. Button se pridruže u igri Dragon Masters je jasno vidljiva na zvaničnom sajtu. Dakle, kliknite na nju i ispunite obrazac za registraciju. Ako već imate račun sa GameXP. Pasoš, registracija Dragon Masters vam ne treba: jednostavno uđe u igru ​​ime i lozinku. Ako ne, onda popuniti obrazac za registraciju brz: potrebno je da unesete e-mail adresu, što je u igri je prijaviti, za generiranje i potvrdite svoju lozinku, upoznati se s korisnički ugovor. Ako želite da se završi proces registracije puna, morat ćete ući osobnih podataka (ime), i odabrati dva pitanja i odgovorite na njih. U ovoj igri Dragon Masters Online registracija je više i morate preuzeti i instalirati softver klijenta (program osmišljen za optimizaciju gameplay) na računalo.

online igra Dragon Masters vas stvoriti svoj lik, birate za ovo:

& bull; rase: ljudi, Orci, vilenjaci i noćni vilenjaci;

& bull; klasa: Mage, Priest, Paladin, ratnik, Wanderer;

& bull; frakcija: Savez za provedbu zakona i slobodnog federacije novembra

& bull; izgled likova: seks, frizuru, boju kose i lica.

online igre Dragon Masters u početku će vam ponuditi da biste dobili svoj zmaja, koje će biti pažljivo zbrinuti. Zmajevi u igri predstavljaju devet vrsta i odnose se na pet elemenata:

& bull; element Fire & ndash; Red Dragon (koristi požar, strah od leda, naprasiti);

& bull; elementima prirode i ndash; blue dragon (posjeduje magiju prirode, strah od sjene i preferira dugog dometa borbenih)

& bull; element tame & ndash; Black (crna magija, strah od svetosti) i brončane (crnu magiju, strah od leda preferira melee) Dragons;

& bull; element leda i ndash; srebro i bijele zmajevi (led magiju, strah od vatre, preferiraju se kretala borbenih)

& bull; element svetosti i ndash; Golden Dragon (Magic tretman svjetlo i prokletstvo);

& bull; Air Dragon (latentna energija) se odnosi na dva stiha & ndash; svjetlo i vatra;

& bull; The Bone Dragon & ndash; & Laquo; uskrslog cara & raquo; On koristi magiju da se bori tamu, preferira dugog dometa borbi.

Igrajte Dragon Masters će vam se svidjeti, jer na tvojoj strani će igrati magične stvorenje koje će vam pomoći da se bore i na terenu i na zraku, će vas zaštititi, koristeći magiju i preselio se u različitim lokacijama na leđa i mnogo više . & Nbsp; Važno je napomenuti da je u Dragon Masters online morate kontrolirati zmaja i karakter igra u isto vrijeme.

The Dragon Masters igrati zanimljiv, jer u ovom svijetu, vaš lik će biti u mogućnosti da razvije zanimljiv & nbsp;

Gaming karakteristike ujediniti u klanovima ili saveze, da prošire svoju imovinu, oduzimanje dvoraca.

Želite li osjetiti moć vlade? & Ndash; žuri se registrirati!