The last bastion

Alternativni nazivi: The last bastion

multiplayer Browser Online igra poslednji bastion je opterećen s ogromnim svijet pun fantazije avanture. Ova prekrasna igračka ne zahtijeva nikakve posebne instalacije njegove karakteristike iz vašeg PC ili mobilni telefon, jer radi na platformi WML. Drugim riječima, da igraju igru ​​posljednji bastion online, trebate samo internet i moderan tip preglednika Opera.

Član u igri posljednji bastion zahtijevati popunjavanje sljedeće oblasti:

1) svoje korisničko ime (naziv igre).

2) Pravo ime.

3) Grad vašeg boravka.

4) Kakav je vaš pod.

5) Trka za koji će igrati.

6) trenutnu e-mail.

Na istoj stranici i ndash; Registrirajte se poslednji bastion & ndash; ste upoznali sa igra pet trka:

1. Ljudi & mdash; Oni imaju prosjek karakteristike, ali su ratnici po prirodi. & Nbsp;

2. Vilenjaci & mdash; vrlo brz i precizan u upečatljiv.

3. Patuljci & mdash; Uvijek blindirana (oklop vlastite odluka), a ne slab stvorenja.

4. Orci & mdash; Mighty ratnici u njihovim udarima. Lideri u ovoj oblasti.

5. Hobiti & mdash; najniži folk rast, ali izuzetno uvorotlivy.

A dalje pritiskom tipke i laquo; The Game & raquo;, faza posljednji bastion online registracije može se smatrati uspješno završena.

Njegova prva misija u igri dobijete na početku puta i ndash; stari ribar u selu. Samo zapamti prije nego što izvršite zadatak da steknu oružje. Da biste to učinili, slijedite strogo je Sjeverna & ndash; grad Stoungard da tamoshnem Store.

Bez obzira na vaš izbor rase, junak će biti prisutan i razvijati sljedećih pet karakteristike:

& bull; Good Luck & mdash; utiču na mogućnost kritičkog štrajka (i laquo; & raquo;, najzahtjevn nanošenje najveću moguću štetu) i rijetka prilika za opremanje predmeta (ne mogu ni pronaći ili zakucati sa čudovištima).

& bull; The Power & mdash; To utječe na performanse vašeg napada i odbrane.

& bull; & mdash Spretnost; To vam omogućuje da igraju igre online Posljednji bastion, dodging neprijatelja napada.

& bull; izdržljivost i mdash; To utiče na stabilnost heroja u pogledu zdravlja i njegova sposobnost da zamisli ikakvih troškova (inventar).

& bull; Intuicija & mdash; To utječe na preciznost štrajkova.

Plus, posljednji bastion online igra ima svoju moralnost! Međutim, ona se ponaša kao materijal vrijednosti. Kao iu stvarnom životu, morala je podijeljena na:

a) pozitivan i rarr; omogućava vam da kupite stavke u prodavnicama po nižim cijenama;

b) negativan i rarr; To utječe na snagu udarca na sebi od oružja.

S obzirom na zadatke u posljednji bastion u igri, definitivno će biti mnogo zanimljiviji, jer je za njih uspješnu implementaciju može steći iskustvo, novac ili isti moral. Malo novca: igra valuta se zove i laquo; dinara & raquo;. Iako je vaš račun čim počnete da se igra posljednje bastion, već se naplaćuju 50 dinara, u budućnosti u & laquo; živi udobno & raquo; će se tražiti da rade ili da učestvuju u borbi plaćeni.

Ako ste zabrinuti da, zbog niskih sistema saobraćaja, vi ćete imati kome da se obrate, ne brinite: igralište je dovoljno veliko da omogući igračima da putuju i naći dosta na ovom gomilu avanture. Isto važi i za oružje: posljednji bastion Online omogućava prilično širok izbor oružja i municije, a vi ste vjerojatno da osjeća omalovažavana u ovoj oblasti.

Ako u bilo kojem trenutku borave u velikom igri svijetu, pod nazivom Arden (da će ga poslati ovamo posljednji bastion online igra) želite da se detaljno upoznati sa svojoj istoriji, možete posjetiti lokalnu biblioteku za proučavanje postoje hronike. A osim toga ste i dalje puno očekivati ​​mnogo zanimljivih. Dođite i uvjerite se sami!