Portal 2,

Alternativni nazivi: Portal 2,

Igra Portal 2 - dostojan nastavak velikog projekta. Ovaj projekt je napravljen u žanru originalnog slagalice, uzeti u prvom licu. Prvi dio igre je izašao 2007. godine i odmah postao miljenik mnogih igrača. Već u 2010. godini, programeri su najavili puštanje nastavak, a na početku 2011. godine je već preuzeo svoju službenu prezentaciju. U nastavku projekta je razvijen je ranije najavljeno gameplay. Kroz igre morat ćete riješiti razne zagonetke, koje se grade na eksploataciji poseban uređaj koji stvaranja portala ili, jednostavno, odmah prebacivanje ljudi s jednog mjesta na drugo.

Portal 2 PC se može pohvaliti da ima ko-op kroz koji je misija biti prevazilaženje zajedno. Glavni igra doći će neko vrijeme nakon radnje opisane u prvom dijelu igre. Možete osobno posjetiti napuštene laboratorija, specijalizirana za istraživanje portala.

Da igranja za vas da počnete, morat ćete skinuti Portal 2, pre. Do danas, igra se može besplatno preuzeti sa portala Steam, gdje će instalaciju datoteke košta samo 12 $. Nakon što instalirate igru ​​na vašem računalu, naći ćete da je glavni lik je ostao isti lepa devojka Chell, da se odupremo što nije sasvim uravnotežen, ali izuzetno inteligentan superkompjuter. Za one koji vole da igraju Portal 2, koristeći co-op modu, će biti na raspolaganju zasebna priča.

Gledajući drugi dio igre, shvatite da njegov prethodnik bio samo eksperiment - dobar trening prije početka nešto sjajan. U novom projektu sa velikim brojem uzbudljive nove gameplay elemente. I unatoč činjenici da je trajanje igre Portal 2 je značajno povećan, one igrače koji su već u mogućnosti da osobno testirati projekta, kažu da je prolaznost je i dalje njen najvažniji nedostatak. I još jedan problem je u tome što ponovno pas igra postaje nezanimljiv - sve zagonetke i zagonetke po prvi put toliko mašte, posebno da zaborave prolaz nemoguće.

Pripremite se za igrati Portal 2, vi ćete biti oduševljen i fokusiran. Nakon što je trenirao malo na prvom dijelu, možete sigurno nastaviti sa implementacijom zadataka drugog. Vi ćete biti ugodno iznenađeni odlične grafike i lijepim glazbe kvaliteta. Ako je ranije bilo je potrebno da se razotkrije požar sva raspoloživa sredstva kako bi se zaštitili od metaka banalne, u nastavku, programeri su pripremili veliki broj originalnih trikova, kao što je objektiv, prelamaju svjetlost, lasere i druge "funkcije".

Da sve iskustvo, naravno, potrebno je samo da preuzmete i osobno testirati igru, a površina može postati upoznati sa prednostima u potrazi za video prikolicu Portal 2.

 

Play također