PlanetSide 2

Alternativni nazivi: PlanetSide 2

Planetside 2 online & ndash; originalni MMOFPS Sony Online Zabava , gdje igrači čekaju bitku velikih razmjera. Ako ste zasićeni razvlekalovki pretraživač gdje petlja na jednom mjestu i natjecati jedan na jedan sa protivnikom, ako želite nešto Grand i impresivna, ako vaše srce žudi i čezne za rutinsku of Fame & ndash; Igra Planetside 2 je savršen za zadovoljiti sve vaše želje se usudio. Evo, u jednoj bici uključuju tisuće igrača, ali to ne čini nečitljivim nered. Pokretanje reprodukcije Planetside 2, & nbsp; Možete postati član globalnog rata, gdje sve detaljne i oprezni pozornost na detalje, svaki ispunjava svoju ulogu, tu je mjesto za strategiju i timski rad. Događaji se kreću u velikim lokacijama, koji se sastoji od nekoliko desetina kvadratnih kilometara. Vidjet ćete posjetiti sva tri kontinenta posvećen gameplay. Іndar, Esamir, i Amerish & ndash; To nije samo teritorijalni prostor, i mjesto gdje razni stalnog incident bijes. Osim toga vi ne možete samo lutaju zemljom, a raste u zrak, koristeći sve vrste tehnika.

Sve što je potrebno da se probije ogromnom univerzumu & ndash; Planetside 2 registraciju. Da biste kreirali račun, popunite podatke u obavezna polja: naziv stanice, lozinkom potvrda, e-mail adresa, zemlja, datum rođenja. Pretplatite se dešava automatski, ali sporazum s pravilima upisa u igri Planetside zahtijeva 2 potvrditi provjerom u odgovarajuće polje.

Ispitajte popis potrebnih sistema zahtjeva, koji će osigurati ugodan gameplay: OS Windows XP; Intel Core 2 Duo E6850 (ili više) ili AMD Phenom II X2 (ili kasnije); grafičke kartice NVIDIA GeForce 8600 serije (ili više) / AMD ili ATI 4850 Series (ili više); zvučna kartica kompatibilna s DirectX; 256 MB video memorije; slobodnog prostora na hard disku od 15 GB; 4 GB RAM-a. Ako je to sve naselili, sigurno otvoriti vrata u svijet mašte!

Kao početnik, trebalo bi odrediti frakcije sa strane koje želite da se bore. Onda biti u mogućnosti da izaberete najprikladnije klasu da se nosi sa činjenicom da vašu dušu žudi. Hajde da se upoznaju sa raspoloživim frakcije. Novog konglomerata (lider SeaNanners) i ndash; Ovo pobunjenici spremni za svoje ideje da daju život. Ove organizovane grupe disidenata čine sve što je moguće da bude spreman za idealan provedbu predstojeće misije. Terran Republika (lider TotalBiscuit) je dizajniran za kontrolu kolonije građana. Warriors nacije sprovodi zakon i održavati red. Predstavnici Suverenitet Wan (lider Tobuscus) vjeruju da je budućnost čovječanstva samo treba pratiti tehnološki napredak. Oni sami su se dugo koristili vanzemaljsku tehnologiju i mogu da otkriju tajne drevnih artefakata. Ali, koga bi vi pripadate, ovaj brutalni rat pogađa svakoga koji se usudio doći ovamo. Neće biti mira u gužvi ili na široko polje. Nakon bitke odvijaju posvuda. Dakle, drži se!

Planetside 2 online igra ima veliki broj elemenata koji se razlikovao od svojih prethodnika i druge internet projekata. Na primjer, ovdje je dostupan na daljinu trčanje, pod uslovom da je upotreba znamenitosti i regenerativne štitove na putanju metka utjecati težinu stabla omogućuje vam da nadmašiti rivala (oko 15-20%) i bori se uključuje oko 3.000 vojnika podići adrenalin u krvi maksimum. Njegov polet čini mijenja doba dana i vremenskim uvjetima. Uostalom, bitka ima ogroman utjecaj faktora kao što su svjetlost i tama, magla, ili ogromne oblake, iza koje je lako sakriti.

igrati igru ​​ Planetside 2 ćete koristiti tlo i radne opreme, kao i brojni predmeti iz arsenala zapanjujući. Imajte na umu da uspjeh u borbi prvenstveno zavisi pristojan oružja i sposobnosti vašeg lika. Stoga, obratite pažnju na brzinu i izravnavanje karakteristike. Što duže Planetside 2 igre, više zanimljivih postaje. To postepeno otvara puni potencijal ovog izuzetnog igre.

3D motor radi svoj posao, a vi ćete osjećati da sve što se događa na ekranu je zaista stvaran. Uronite u atmosferi rata, da dožive čitav spektar emocija učesnika epske bitke! Sretno i inspiraciju!

& nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi