Fantomers

Alternativni nazivi: Fantomers

Igra Phantomers preživjeti i spasiti svijet.

Novaya multiplayer Phantomers online igra gamenet pružiti priliku za sve ljubitelje vojne bitke da učestvuju u borbi za spas poznatog svjetskog poretka. Priča igre govori o nastanku pipaka tajne organizacije Knosis terorističkih grupa proširila širom svijeta. Lideri organizacija traže preko vojnih udara postaviti svoj red i da preuzme vlast u svijetu. Ujedinjene nacije kroz vlastite Intelligence Biro uspostaviti privatne vojne kompanije Phantomers, koji uključuje volontera i redovne trupe iz svih krajeva svijeta. Svrha međuetničkog vojska je uništiti sve članove Knosisa i njihovih lidera.

Igrok ulaska u vojsku pod okriljem UN-a, postao je jedan od ljudi koji su dali naredbe odozgo, neophodno je da se nosi sa zadatkom da očisti područja od terorista u različitim zemljama. Ova prva osoba pucač će dati osjećaj stvarnog prisustva na bojnom polju, gdje vojnici opremljeni i naoružani do zuba s najnovijom tehnologijom, u neposrednoj blizini meci lete, ali zbog najbližeg ugla može letjeti borbene neprijatelja trut ili slomiti eksploziji mine od kojih možete učiniti veliku rupu u zidu. Specijalne operacije se izvode širom svijeta, igrači će dobiti u džunglu i pustinju, oni će morati gaziti kroz divlje šume i da se bore na ulicama. Lokacije se pune ne samo dobro naoružanih neprijateljskih boraca, vojnici svuda očekuju opasne zamke i vješto planirane sabotaže.

Poprobovat sebe kao dobro obučeni profesionalni vojnik može biti, samo ako Phantomers preuzeti kao igra klijent, to je odličan kvalitet grafike, realno karaktera koji se ponašaju kao pravi ljudi, mnogo modernih oružja i boraca opreme. Muzičku pratnju i zvučne efekte stvoriti jedinstvenu atmosferu i iluziju da su na pravom bojnom polju.

Obzor igre Phantomers.

Skachat Fantomers igra može biti na bilo kojoj lični računar, jer ne zahtijeva nikakve posebne zahtjeve sustava u iznosu od memorije i slobodnog prostora na tvrdom disku, radi čak i sa starijim verzijama Windowsa XP. Dobijanje u igri za prvi put, korisnik se upoznaje sa svojim prvi znak, njegovo ime je njegov nadimak. Što se tiče brucoš Nick dobro naoružani, on je u arsenal pištolja, mitraljeza i snajperske puške, to se ne razmatra taktički nož. Nakon toga, imajući stekao borbenog iskustva, igrači će biti otvoren i drugi borci:

  • Viktoriya, ona je mlada djevojka iz Rusije, volonter u njoj oprema uključuje zaštitne drone;
  • Molot borac iz SAD-a, korištenje touch-minuta njena prednost;
  • Voron, plaćenici iz Alžira, izdao subverzivna drone;
  • Chernaya mačka, specijalni agent porijeklom iz Indonezije, sigurnost kupola ruke;
  • Bishop, Evropljani iz Holandije, profesionalni vojnik NATO-a, majstorski koristi bacač granata.

Phantomers igra u kojoj tretman koji nije manje raznolika nego lokaciju i vojnika, svih šest od njih - borbe za sebe omogućava nam da razviju lične kvalitete osvojiti u režimu želite da pošaljete na svjetlo određeni broj neprijatelja. Team Deathmatch vam omogućava da se bori sa grupom drugih igrača sjedi ispred monitora. Podrivanje jedan od tipova borbenih, igrači bore jedni druge, u svrhu jedne grupe da ugrozi poziciju neprijatelja, a drugi bi zaštitili svoju bazu. Ostatak modova također podržavaju interakciju između igrača, u kojoj je osvojio tim preživjelih.

 

Play također