Overlord Felovship od - Evil

Alternativni nazivi: Družina - Evil Overlord

Igra Overlord Fellowship of Evil: zlo se vraća.

10.000.020. 10. 2015 napustio igru ​​Vrhovnika Fellowship zla u žanru RPG hit, postaje produžetak prethodnim dijelovima. Razvojni tim Codemasters je rekao da je ova vrsta eksperimenta za povratak na klasične poreklo gaming tehnologije.  

Gamers vidjeti situaciju iz gore, a ne otvorena za komentar šire polje djelovanja. Možete postaviti jednu kampanju ili sarađuju sa četiri prijatelja za donošenje zajedničkog. Razviti osnovne igračka za najpopularnije platforme:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie koji je uspio Overlord Fellowship zla preuzeti i isprobati, izrazili različita mišljenja, a nisu svi bili zadovoljni. Uzimajući pažnju tužbe, autori obećavaju da će kasnije objaviti novu verziju, koja će biti ispravljene u pogrešno vrijeme.

 

 

– je tvoja uloga je nedvosmislena istina zla!

Ako ste navikli da biraju između oklopa i blistave u sjaj vitezova i njihovi protivnici – Knights previše, ali ne tako blistava, programeri ove zabave odlučio sve za vas, ostavljajući samo za kontrolu sile zla. A to neće miješati, to je uvid u mršavog Gremlins sa pohlepan očima. Da su ove ljepote i morate upravljati, ako ste preuzeli Overlord Fellowship of Evil.

U prethodnom dijelu Gremlins (oni miljenici) su izgubili svoje gospodar – Dark Lord, i oživjeti to nedostaje sposobnosti. Oni su dugo patili maltretiranja, gledajući sretna lica seljaka, zelene livade i mirisnim cvijećem lepršaju leptira. Long kao bogohuljenje ne trpi tamne duše, i plemena gremlini otišao u pećinu, on je pronašao knjigu drevne magije  . nazvao četiri sluge tame.

Risen demoni biti neugodan posao – uništiti čovjek stvorio da bi se svijet kaosa, usaditi teror u dušama ljudi. Tek nakon svih priprema možete ponovo pokušati da uskrsne gospodara tame, ali za sada pozdravite četiri čudovišta:

 • Vsesilnaya necromancer jednom pogrešno održan ritual je bila raznesena u komade, ali sada je ponovo u poslu;
 • Ustrashayuschy moćan ratnik u njegovo doba nije uspio da napadnu kamen trolovi, i umro, ali sada je ponovo;
 • Zlobny patuljak je ubio član bratstva Zla;
 • Temny elf je pogodio – umanjiti svoj ​​najveći neprijatelj neumoljiva.

dodijeljen svakom karakter svoju ulogu u novoj povijesti Vrhovnika Fellowship zla na PC-u. Oni napadaju u frontalni napad, rade iz daljine, koristiti magiju i oslabiti neprijatelja. Da su postali jači, moramo razviti svoje vještine slanjem u borbi koja će biti dovoljno. Uskoro će biti moguće da upotpune svoje talente s dodatnim vještinama za opremanje različitih oružja i opreme.

U odnosu na prethodni Overlord FOE dijelova, vidimo razlike u principima vojne akcije – ranije naglaskom na masovnim zavarushku heroji sad imaju svoje Gremlins mignon sa ličnim skup osobina koje mogu pumpa.

Ostala

i crni humor koji tako impresionirao igrače,   i njih naoružani, zajedno s oružjem, možete otići u selo kako bi učestvovali u pljački, uništavanje domova, uništavanje stoke i porobljavanja ljudi. Neka netko i vjeruje da je projekat Overlord je malo seljački, u dinamici nestašluka, a on nije odbio.

Minimalni sistemski zahtjevi

 • OS: 64 bita / Windows 7 (i više)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 serija / AMD FX serija (bolji)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (bolji)
 • Mesto disku: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Play također