Operacija 7

Alternativni nazivi: Operacija 7

Za sve ljubitelje igre u stilu i laquo; Counter-Strike & raquo; Korejski programeri su stvorili igra-sljedbenik Operacija 7 online. Taktička free-2-play (besplatno) online igre Operacija 7 je multiplayer strijelac (ili u našem & laquo; strijelac & raquo;) u prvom licu s klasičnim podjela u dva tima. Ruski verzija igre je već predstavljeni na internetu i je u potpunosti prilagođen.

& nbsp;

Sistemski zahtjevi, od kojih liste pružaju programerima i znanje će vam pomoći da lako igrati igre online Operacija 7 kako slijedi:

& bull; OS: Windows XP, 7, Vista

& bull; Pentium IV procesor 1. 8 MHz

& bull; -1 GB RAM

& bull; GeForce4 MX440 grafičku karticu Radeon 9200 ili ATI

& bull; 2 GB prostora na tvrdom disku

& nbsp;

Član u igri Operacija 7 nije velika stvar. Račun je nastao na zvaničnom sajtu, za to ćete morati da unesete standardni set podataka

& bull; jedinstvenu prijavu (korisničko ime)

& bull; e-mail adresa je važeća

& bull; stvaraju i potvrdite lozinku

& nbsp;

Onda upoznati i prihvatiti korisnički ugovor i testirani: računati crveni okvir na sliku i, ako je potrebno, pretplatiti na newsletter. To je, u stvari, i da će biti završen za vas u operaciji 7 online prijave.

& nbsp;

Kada aktivirate link na svoj račun i biti sigurni da je registracija Operacija 7 je stvarno uspješan, morate preuzeti i instalirati na računalo, igra klijent & ndash; program koji će optimizirati vaše internet veze i boriti sa različitim bugova. Možete ga preuzeti na web stranici igre u kartici preuzimanje. Za udobnost korisnika, program se može preuzeti na tri načina:

& nbsp;

& bull; direktno na sajtu

& bull; torrent

& bull; ili koristite program Igra Manager

& nbsp;

Sada možemo ići na utakmicu i uključe u stvaranje lika.

& nbsp;

Naravno, žanr igre ne implicira bilo komplikovano postavke i mnoge opcije izgled, klasu i druge elemente ličnih. Možete jednostavno odabrati avatara i povezuju dijelove tijela i ndash; lice, torzo i noge. Zatim, za početak igre Operation 7 će morati da izaberete kanal & ndash; je portal koji vas vodi na odgovarajuću lokaciju. Tako je recimo, za početnike je poželjno da odaberete prvi kanal na kojem se pridružiti istom & laquo; greenhorn & raquo; kao i samih. Ukupno četiri kanala: jedan za iskusne borce, treći klan, četvrti i ndash; univerzalni (za svakoga).

& nbsp;

Dakle, lik stvoren u kojoj je navedeno da pošalje. Sada trebamo pokupiti arsenal i municije. Za oružje idite na Store & ndash; tamo & nbsp; ima veliki izbor. Posebna oružja za napad na snajper, hladnim oružjem (želju), puške, sačmarice i pištolje, tešku artiljeriju u vidu mitraljeze i bacače granata, i još mnogo toga. Posebnost u upotrebu oružja i ndash; sposobnost da se djelomično zamijeniti ili sklapati pojedinačne oružje dijelova.

& nbsp;

Pa, reklo bi se, već možemo početi u operaciji 7 predstava, ali to nije sve. Sada & nbsp; morate ići u kamp za obuku. Postoji & nbsp; popularno objasniti i pokazati vam što je ono u borbi i dati par savjeta u vezi sa daljim sudjelovanje u igri. I tek nakon toga možete otići na online igrati igru ​​Operation 7.

& nbsp;

U početku, ne žuri da susjedni klanova bolje sebe Lose nekoliko nivoa, da tako kažem, da bi ruku. Onda možete pridružiti jačih igrača, ali sa vama ovdje dobro pitaš & ndash; borbi između klanova su posebno žestoke. Do 12. razinu, ako ćete imati dovoljno novca, možete napraviti svoj klan. & Nbsp;

Igra Operacija 7 online nije vrlo složen mehanike: dodavanje nivo - dobiti bonus i snabdevanje oružje, uspješno otpuštanje & ndash; u riznici novca i iskustva. Usput, da je pucnjava bila uspješna, pre bitke ima mogućnost i laquo; odaberite oružje & raquo; (za sebe i za protivnika), tako da ćete znati šta da idem.

Operacija 7 online igra, u kojoj postoji sistem redova & ndash; Postoje tri osoblje rasti u čin svakog, imaju puno za pokretanje. Pa, da, to je, i prva osoba pucač za pokretanje i pucati. Dakle, ruku i ode za vojne narudžbe! & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;