One Piece 2 Pirate King

Alternativni nazivi: Van Pies 2

One Piece Online 2 Pirate King Pirate Adventures

Ljubitelji anime smera sigurno znaju mnogo o zapletu japanske TV serije One Piece. Slava ove piratske sage o odvažnom dečku Luffyju, koji je odlučio da izazove pirate, odavno je otišao izvan Japana. Zato je, prateći istoimenu seriju, izdata kompjuterska igra bazirana na pretraživaču, koja omogućava svakom igraču da učestvuje na putovanju Luffy-a i njegovog tima.

Nakon prvog dijela projekta, programeri, na oduševljenje navijača serije, objavili su sljedeću verziju, One Piece Online 2. Ova opcija može izazvati dosta kontroverzi u pogledu odstupanja od originalne parcele, ali niko ne može da nazove ovu novinu jedinstvenom. U ovom slučaju, kreatori igre nisu koristili poznatu istoriju pirata, koja traje već 15 godina. Izabran je potpuno drugačiji pristup. Za igru ​​je izabran tekst čarobne fantastike, što je omogućilo da se radikalno promijeni cijeli koncept.

Razlike piratskog svijeta

Prilikom kreiranja ove online igre, programeri su uzeli u obzir želje obožavatelja, pa su tako glumili i isti glumci kao u prethodnom dijelu. U ovoj verziji igre, naravno, postoji neka fikcija, pa čak i zanemarivanje izvorne radnje. Ali, na toj osnovi, programeri su sebi dozvolili da stvore alijanse između Luffy i Admiral Borsallino, ili negativca Enela.

Sada možete svirati One Piece 2 sa značajnim prilagođavanjem onome što se događa, što pruža uzbudljiviju priču za igrača, naravno, tu je mnogo takvih podešavanja u igri. Igrač sada ima sposobnost da pretvori ljude u zombije tokom igre, i učini Luffy, Zorro i Sanji timom glavni neprijatelj cijelog piratskog svijeta.

Prednosti online igara:

  • Plot nije glavna karakteristika ove igre. One Piece Online 2 će privući one igrače koje privlači prilika da se bore sa mnogim virtuelnim zločincima;
  • Easy gaming. Čak i novajlija u ovom anime smjeru može brzo razumjeti što se događa na ekranu. Svaki nivo je ogromna mapa sa sobama, hodnicima, itd. d. Igrač mora uhvatiti neprijateljske bodove igre, manevrirajući između neprijateljskih vojski;
  • Visokokvalitetna grafika sa tehnologijom sjenčanja. Nije uzalud da su ga programeri odabrali, jer uz njegovu pomoć stvara dojam gledanja serije;
  • Sposobnost korišćenja saveta tokom igre. Čak i najposvećeniji ljubitelj ove anime priče može se izgubiti u detaljima igre. Zbog toga je u tu svrhu u igri omogućena posebna trgovina u kojoj možete kupiti profile, video zapise i biografije učesnika.

iPlayer One Piece 2 Online je, prije svega, igra za fanove. Postoji veliki broj nijansi i karakteristika koje su poznate samo onima koji su odani fan japanske TV serije i prva verzija pretraživačke igre zasnovane na njenim motivima.

Stvarno, da je zaplet serije i originalna igra ovdje malo zaboravljena, uopšte nisu zbunjeni navijačima ove igre, počinju igrati One Piece Online 2 i zarobljeni su u novom svijetu nevjerojatnih avantura. Radnja ne dolazi do izražaja u formulaciji programera, ovdje je najvažnije specijalni efekti, živopisna grafika i dinamičan razvoj radnje.

Da biste igrali Van Pies 2, potrebna je registracija na sajtu. Nakon toga, korisnik će biti u mogućnosti da se iznova i iznova vraća svojim omiljenim trenucima igre i prolazi kroz najuzbudljivije nivoe, gradi svoju strategiju, vodi bitke i odabira optimalni anime lik za sebe.