Fight Club OldBK

Alternativni nazivi: Stara Fight Club, Stari BK, OldBK, oldbk

Old BK online & nbsp; - to je jedan od najstarijih multi-player igre u ruskom segmentu Interneta, koji nasljeđuje tradiciju izuzetno popularan u trenutku kada je igra Bori se protiv.

Online igra & nbsp; Old BK & nbsp; ne napreduje na specifičnim zahtjevima računalo korisnika, zahtijeva samo Internet pretraživač, to je najbolje da se Internet Explorer. Tvorci naglašavaju da & nbsp; igrati igre online, BK je moguće čak i na pametnom telefonu. & Nbsp;

Prijavite u igri & nbsp; Stara BK počinje sa izborom grada i ndash; Avalon City i glavnog grada. Zatim Old BK online registracije & nbsp; će tražiti da unesete željeno ime karakter, adresu svog email adresu, lozinku, ponovite lozinku, unesite pol, datum rođenja, da pristane na uslove korisnički ugovor i unesite kod sa slike. Registracija & nbsp; Old BK & nbsp; kompletan i vaša avantura počinje.

Stari BK online igra & nbsp; ne baca početnika do shvatiti zamršenost igre. & Nbsp; Tu je i chat & ndash; opće i igranje, kao i brojne mini-chat. Osim toga, i dalje možete ići na forumu gdje iskusni igrači mogu pomoći u rješavanju svih poteškoća, međutim, likovi do nivoa 4 na forumu da pišu zabranjeno.

svijet Igra je izgrađena na vječni sukob između svjetla i tame, kao i na prisustvo & nbsp; neutralna strana, koja se bori da se održi ravnoteža između zaraćenih strana.

Vaš lik će imati nekoliko karakteristika:

- moć,

- agilnost,

-intuitsiya

- izdržljivost,

- inteligencija, & nbsp;

- mudrost

- otpor.

će vam u početku biti s obzirom tačaka koje možete distribuirati između karakteristika na svoju ruku. Sa povećanjem razine od & nbsp; će vam dati dodatne bodove, odnosno, karakteristike će se povećati. Ako radite, kada igrate u & nbsp; Stara BK, shvatiti da želite da redistribuirati radnim svojstvima, to je na 4 nivoa, to možete učiniti besplatno na Witch Doctor, a nakon što je nivo lika 4 ćete biti u mogućnosti to učiniti ili jednom tjedno ili plati iscelitelji za uspjeh.

će biti u stanju da razviju svoj lik u igri, dva vještine: posjedovanje oružja i posjedovanje magije. Vladanje oružje je podijeljena u 4 skupine vještina: posjedovanje noževa i boksere, posjedovanje mačeva, posjedovanje klubova, cudgels, ose i sekirice smijeh.

Svaka vještina možete razviti indikatori & laquo; pet & raquo;.

U igri možete saznati tri vrste magije: & nbsp; magiju tame, sive magiju i čaroliju svjetlosti. Magic je korisno za vas da koristite pravopisa zaštite, borbe i neutralan čini.

Samo vaš lik će imati jedan od tendencije, koji je u igri 5: The Way neutralnosti, put svjetlosti, prave svjetlo, put put tame i kaosa. Od ovisnosti ovisi o mogućnosti pridruživanja klana, kao i učešće u velikim borbama.

& nbsp; Kada ste u Starom BK igru, vaš lik će biti u mogućnosti da se bori u Areni bogova, ili lutaju kroz dobro promišljena lokacijama & ndash; poseban igralište koje nose pojedine igre funkcije. To je mjesto, kao što su: centralnoj zoni, Park Street, Castle Square i drugi.

Igra ima veliki izbor zadatke i ndash; Posebna genijalne zadatke u kojima ste stekli iskustvo, podignu razinu i dobiti nagradu jedinstveni stvari koje će vam pomoći u budućnosti bitke.

Igra Old BK ima obrt koji je razlikuje od ostalih & ndash; poseban u igri radio, koji zapošljava Real DJ-eva, a imate priliku da naredi omiljenu pjesmu ili nekoga poslati pozdrave.

Online igre Fight Club, Stari BK nastavlja tradiciju jednog od prvih pretraživača igre Borbe, koji je poznat po svojim jedan duh, tradicija i ambiciozan sastanaka partnerstvo u stvarnom svijetu. Dakle, ulazak u redovima onih koji vole igrati igre & nbsp; online Star BK, naći ćete se prijateljima i saradnicima ne samo na internetu, ali iu svakodnevnom životu.

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi