Odiseja

Alternativni nazivi: Odiseja

Odyssey online & ndash; je besplatna online browser igra u obliku strategije. & Nbsp; Igranje u njoj, & nbsp; možete naučiti puno o životu pirata, da uronite u svijet avanture. & Nbsp;

Ovdje možete upoznati i avanturisti koji su zainteresirani samo u zlatu, a naučnici pokušavaju naći odgovore na pitanja koja su nastala prije mnogo godina. I kao što možete naići sa plaćenicima, koji je posvetio svoj život lov gusara. & Nbsp;

Odiseja Registracija je jednostavna i neće trebati mnogo vremena za to vam je potrebno:

1. posjetite igra zvaničnom sajtu i kliknite na & laquo; Registracija & raquo ;;

2. Unesite svoju e-mail

3. Unesite svoju prijavu izmislio;

4. unesite lozinku skovao;

5. Ponovite lozinku.

Nakon registracije možete sigurno ići na utakmicu i početi da stvori svoj lik. Na početku igre vam ruke na malom otoku na kojem ćete morati izgraditi zgradu za proizvodnju samoodbrane i & nbsp; raznih materijala i proizvoda. Morat ćete naučiti kako da grade brodove, ili zaposliti za to posebno obučene ljude, jer je brod je svoju vizitkartu i sredstvo prihoda.

Igrajte Odyssey možete Pirat, a vi ćete biti u mogućnosti da zgrabite kamen, koji nastanjuju drugi gusari, možete ih povesti sa svojim timom.

Morat ćete izgraditi zgrade za rast vaše ekonomije, može ponekad nije dovoljno zemljišta za razvoj, onda ćete morati uhvatiti novu zemlju. Ekonomski zgrade će dobiti više sredstava, a u brodogradilištu možete graditi brodove mnogo veći. & Nbsp;

Odyssey igra ima dva mape:

& bull; mapa otoka;

& bull; mapi svijeta.

Karta otoka i ndash; Ovdje ćete moći pratiti objekte na otoku, razvoj trgovine i sudova, širenje vaše imovine.

Karta svijeta & ndash; Ovdje možete saznati lokaciju drugih otoka i stijena svoje protivnike.

Igra Odyssey vam daje priliku da se pridruže u raznim klanovima i saveze, zajednički napad neprijatelja, pljačkaju i uništavaju njihova naselja.

Za laganu pobjedu nad rivalima ćete morati izgraditi istraživački centar koji će vam omogućiti da izgrade novih brodova, zahvaljujući kojima ćete stvoriti svoj nepobjediv mornaricu. Jedna zanimljiva značajka ove igre je ukidanje izgradnje, ako ste iz nekog razloga odlučili da je izgradnja zgrade ti ne treba u bilo kojem trenutku, možete otkazati, i sve resurse troše na njegovoj izgradnji natrag u svoj kasu. Možete samostalno upravljati svim svojim izgradnju i mornarice, ili zaposliti ljude da vam pomoći u ovom pitanju.

Odyssey možete igrati sami ili zajedno sa prijateljima, možemo stvoriti zajedničku flotu i snimite najviše stijene i otoke.

Baš kao i druge online igre Odyssey ima svoju flotu i chat, gdje možete komunicirati ne samo sa svojim saveznicima, ali i da se postavljaju pitanja koja imate za vrijeme igre.

Igraj Odyssey online i zaronite u svijet uzbudljivih avantura s gusarima of the seas.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi