No Man's Sky

Alternativni nazivi: No Man's Sky

igrati Ničija Sky mastering prostor.

U prostoru tema stvorio mnogo gaming proizvoda, ali je ideja i dalje pobuđuju ne samo igrači, već i sami programeri. Neistraženi prostor daje maštu, tako da iznenađenja neizbježne autora, a igrači će biti sretni da prihvati nove ideje. U Jun 2016 zakazana puštanje novog projekta koji radi studiju Zdravo igre. Igra Ničija Sky će postati ogroman sandbox, na kojem možete putovati beskrajno, proučavajući nevidljivog planeta s jedinstvenim floru i faunu.

Space Simulator omogućuje jednog korisnika i multiplayer modova igre, i da će & nbsp; u isto vrijeme za PC & nbsp; i PS4.

Zanimljivo je početak rada na Toy & ndash; Nastao u krug četiri osobe iza zatvorenih vrata. U toku godine, niko u društvu imao pojma da u maloj sobi svodi kreativni proces, a već imaju jedinstvenu motor i vlastite igre okruženja. Sada je grupa je narasla do 13 osoba.

U 2014. godini, projekt je predstavljen na E3, i bio je nominiran za tri nagrade i osvojili u duhu"Najbolji originalne igre"i"Najbolja igra od nezavisnih developera." Istinske ljubitelje žanra san Ničija Sky preuzimanje o priznavanju svojih kritičara samo goriva interes u novi proizvod.

istražuju galaksiju.

planeta u igri toliko, a nastaju svaki put novi da je putovanje ste vjerojatno će biti objavljen. Budući da je cilj autora bio je da se omogući igračima da sami pišu povijest, određene scenarije koji moraju slijediti, ne postoji. Moving između galaksija, pronaći nove planete, i istraživati ​​ih. To će biti moguće naći nove vrste životinja ili biljaka? & ndash; skeniranje, a pojavljuju se u zajedničku bazu podataka. Možete doći do sa njihovim imenima i potpisati svoje ime očuvaju u ogromnim gaming biblioteci. Ako ste sanjali slave pronalazač, evo ga.

Atlasa će biti napisan otkrića i drugim igračima, pa ćete vidjeti postoje mnogi otkrića nekog drugog prije nego što. Landing na novu teritoriju, moguće je otkriti upropastio hramova izgubljene civilizacije, neobične, misteriozni tehnologija i uništene brodove. Neki artefakti će biti od pomoći i ndash; poboljšati kvalitetu vašeg odijelo ili brod.

Istražujući planetu, moramo imati na umu da je biti daleko od svjetlosti će biti hladno u neposrednoj blizini i ndash; Desert i vruće, a samo oni koji se nalaze na optimalnu daljinu može biti održiva. Prema proizvođaču, samo 10 % od svih nebeskih tijela potencijalno nastanjuju živa bića i imaju vegetacije.

će Morate pouzdan odijelo kako bi se zaštitili od neprijateljskom okruženju & ndash; zračenje, kiselina, otrovna magla. Istražite svijet u različito doba dana, kao što neki zatvorenici se pojavljuju samo u popodnevnim satima, i budite oprezni mutanata i predatora.

malo više, a možete preuzeti Ničija Sky. Nakon službenog objavljivanja, to će biti stalno ažuriraju, a tu će biti nove mogućnosti, tehnologija i prostor. Dok su svi samo jedan brod od Ničija Sky na PC-u, ali uz mogućnost da se poboljša, prilagođavajući se različite funkcije: trgovina, bitke, istraživanje.

  • Procesor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •