Neverwinter online

Alternativni nazivi: Neverwinter online

Igra Neverwinter Online traži hrabre vitezove.

Svet fantazija raste, nudi igračima neobične parcele, misteriozne svetove. Postajući junak još jedne avanture, možete otkriti nove aspekte ovog žanra, posjetiti začarane dvorce, boriti se sa drugim svjetovima. Ljubitelji takvih priča će odmah otići u mračne lavirinte tamnica za skrivenim blagom i drevnim tajnama koje se čuvaju u igri Neverwinter Online, zasnovanoj na fantazijskom igranju proizvoda Dungeons Dragons. Zaboravite sve strahove i zaštitite grad Neverwinter učešćem u bitkama.

To čekate zmajeve, zle patnje, puno zadataka. Trebaće vam izdržljivost, odlična reakcija, odlično posedovanje oružja i želja za pobedom. Pošto je sve izgrađeno na dinamici događaja, nema uvek vremena za razmišljanje. Delujte intuitivno, ali ne zaboravite na taktiku. Iza svakog lika je prava osoba, a ishod bitke će pokazati tko je bolje pripremljen za oštre stvarnosti ovog svijeta.

Svi likovi su obdareni određenim vještinama, a meni svih predloženih sposobnosti osam će vam pomoći da se upoznate s njima. Neka ne mnogo, ali sve veštine su samo korisne.

Dating sa klasama heroja.

heroja su podeljeni u pet klasa sa karakteristikama u karakteristikama, a pre nego što se igra Neverwinter Online, treba da se upoznate sa njima:

  • Magičar Lord. To je vlasnik najmoćnije magije koja ruši neprijatelja. Ne košta ga ništa da kontroliše volju ljudi pribjegavajući moći uma i elemenata leda, kao i koristeći pomoć sfere koja udara u energetske zrake.
  • Princ sveštenik. Kao saveznik, on je neophodan. Podržava vašu veru i snagu i pomaže da izlečite vaše rane.
  • Planet-Dodger. Ime je potpuno opravdano, jer tako pametan ratnik, koji savršeno poznaje nekoliko bodeža, mora biti pretražen. On se majstorski prerušava, šulja na lukavstvo i podmuklo razbija svoje hladno oružje u neprijatelja.
  • Fearless Warrior. Naoružan mačem s dvije ruke i vezan u čelični oklop, gotovo je nepobjediv.
  • Warrior Guard. Savršeno se pokazuje u borbi od ruke do ruke, posedujući tehnike napada i odbrane. On je hrabar i bijesan, a njegov oštar mač kao da se stopi sa svojim učiteljem, postajući prirodni nastavak. Pa, masivni oklop pretvara ga u nepristupačnu metu za napade neprijatelja.
Svaki lik je u stanju da promeni tok događaja, hrabro se bori. A da biste postali jedan od njih, morate preuzeti Neverwinter Online, probati na ulogu i odabrati onu koju više volite.

Pass zadataka, odaberite profesiju.

Sposobnost kreiranja vlastitih misija je ugodno iznenađenje od iPlayer programera Neverwinter Online. Kada smislite zadatak, izložite ga za prolazak drugim igračima. Ali, pokušajte da bude zanimljiv, inače niži nivo neće proći moderiranje.

Svaka može ući u rubriku i odabrati zadatak, proučavajući njegove zahtjeve: vrijeme putovanja, poteškoće, nagradu, druge karakteristike. Putem pasusa, možete pozvati druge učesnike ili sami otići na podvig. Također možete saznati mišljenje drugih igrača o tome i ostaviti svoje tako što ćete napisati komentar i ocijeniti ga.

Nakon desetog nivoa, izaberite profesiju: ​​

  • Alkemičar
  • Lider
  • Master manufacturing armor
  • Oružje
  • Mikstur
Dajte svom asistentu zadatak, i dok rade na novoj temi, vi ćete se baviti nečim drugim, na primjer, borbom sa zmajevima.

Spektakularan izgled u Neverwinter Online bitkama koje se odvijaju između timova od 5x5 ili 20x20. Možete se boriti sa igračima ili čudovištima odabirom PvP ili PvE tipa bitke.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi