Need for Speed: Carbon

Alternativni nazivi: Need for Speed: Carbon

Serija igra NFS je nešto poznati i poznat širom svijeta da se svakom igraču, pa čak i za one koji apsolutno ne upućen u trkačkim igrama i imaju Okršaj vještina, oni jako vole ove serije igara. U igri Need for Speed: Carbon u dijelu tri projekta visokog profila. Istorija glavnog lika, koji je predstavljen javnosti Most Wanted, nastavljen je u ovom dijelu. Posebnost ove igre je dobio od strane policije, kao i sada se pojavio malo smireniji. Ali čak i navijači radovati da je prva verzija igre, kreatori odlučili da se vrate u noćni režim Racing natjecanjima. Svaki automobil koji je predstavljen u igri za učesnike u Carbone izbor, u određenoj mjeri liči na isti legendarni automobil u Most Wanted. Ali asortimana vozila je vrlo velika. Ovaj sportski, i minijaturne i Racing, i kompaktnih automobila, mišića automobile i bilo puno pojmova. Danas učesnici igre imaju priliku da se natječu za nagradu na sebe u sebi, a sada posvećena tim. Tim se može sastojati od igrača koji imaju različite sposobnosti, što značajno povećava mogućnost da steknu pobjedu u konkurenciji.

Za sve, bez obzira na činjenicu da je u ovom trenutku za igru ​​Need for Speed: Carbon je zabranjeno kada učestvuje u Drag Racing, ljubitelji ekstremnih senzacija nisu napustili utakmicu, a pored toga, kreatori odlučili da zadovolje one koji vole igru ​​i vratio favorit drift. Postoji još jedna modifikacija da se vrati u live modu simulator, koji povezuje više s originalnim dizajnom igre. Uz sve povrede koje ste u mogućnosti da stavi auto u igri izgledaju kao blizu stvarnosti. Ali osnivači su u mogućnosti dodati vjerojatnost zapaljenih automobila, što doprinosi realnije tok igranja.

Da biste pokrenuli igri ćete biti potrebno za preuzimanje Need for Speed: Carbon, i stavite igra klijent na računaru sveem. Projekt morat ćete očekivati ​​puno poslova i zadataka, samo je razlika u odnosu na prethodnu rate će biti da gotovo svaki ček će se odvijati u prostoru zakopano hipodrom. Samo sam htio napomenuti da u režimu slobodne vožnje je otkazan.

The Need for Speed: Carbon preuzeti na bilo koji igrač u igri imaju mogućnost da iskuse najnaprednijih gradova na ulicama, koji je razvio kreatori projekta ne prestaje sa početno dio igre. Također dostojan gledanja dobro reklamirane Valley, koji uključuje niz inovacija u ovom projektu. Na strmim skretanja i nevjerojatno moćan u Need for Speed: Carbon mašina će dati najnovije kartice jedinstven okus. U ovoj igri, čak i najmanja greška može koštati života, tako da je potrebno da pažljivo prate situaciju. Tuče u dolini vrijedan posebnu pažnju. U opoziciji, postoje dvije vrste bitaka: od početka svog karaktera pokušava da priđe što bliže na protivnika, tako da poeni se prikupljaju brže, a nakon toga obavlja iste radnje svog protivnika. Saznajte sve detalje gameplay je moguće, ako pogledate za igru ​​Need for Speed: Carbon trailer video!

Većina učesnika u igri naravno primijetio da žele da razmišlja više potpuno novi režimi, međutim, niz uvjeta koje su se dopao na isti način vrlo popularan. Međutim download NFS Carbon je potrebno za bilo koji igrač koji se poštuje!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi