Moja bolnica

Alternativni nazivi: Moja bolnica

Game Moja bolnica stvara naprednu kliniku.

Medicinska tema u virtualnom svijetu nije posebno razvijena, ali zato što nove stvari uvijek privlače pažnju. Nedavno, igra Moja bolnica se pojavila za Android, ali milioni igrača su već uspeli da ga upoznaju. Međutim, ako želite da se zabavite na velikom ekranu vašeg računara, to je takođe dostupno. Ljubiteljima medicinskih simulatora nudi se jednostavna registracija u My Hospital. Možete unijeti svoje ime u posebno polje na glavnoj stranici igre ili ga unijeti putem Facebooka. Takođe želimo da ugostimo igrače da je proizvod potpuno rusifikovan i da zbog toga neće biti problema sa razumevanjem. Dizajniran je za sve uzraste i biće zanimljiv i djeci i njihovim roditeljima. Ovo je odličan razlog da svaki član porodice razvije svoju kliniku kako bi periodično uporedio rezultate.

Odličan za liječnika.

Na početku igranja u mojoj bolnici, prvo će vam biti prikazan kratak video. Zamislite da ste student koji je diplomirao na medicinskom univerzitetu prije kojeg su svi putevi otvoreni. Stigavši ​​kući, otkrijete paket od svog djeda, u kojem je stavio karticu i ključ. Prošavši stazu označenu na dijagramu, nalazite se ispred ogromne zgrade medicinskog centra, a ključ je upravo iz nje.

Dedulya u svom pismu obavještava da je ova klinika sada tvoja, i kao menadžer, možete donositi odluke o njenom uređenju. Da, ima deda! Pošto ste početnik ne samo u medicini, već i na rukovodećoj poziciji, imate dobrog asistenta. Ona će voditi kroz sve početne faze organizacionog procesa, govoreći i pokazujući šta treba da se uradi kako bi struktura počela da radi.

  • Otvori registar
  • Primite prvog pacijenta
  • Postavite postojeći postojeći kabinet
  • Imajte više osoblja
  • Uzgajaju lekovite biljke
  • Počnite rad laboratorija
  • Kreirajte svoje napitke i vitamine
  • Pošaljite ljude pravim ljudima
  • Proširi strukturu
  • Customer friends
Proces učenja je dovoljno dugačak, i ako nikada ranije niste igrali slične simulatore, sigurno nećete ući u ćorsokak kada nije jasno šta dalje. Ali čak i kada se završi glavni proces aktivnog učenja, asistent neće nestati i često će povraćati nove informacije, savjete ili zadatke. Morate raditi neprekidno, posebno na početku, kada još nema ništa. Dok igrate igru ​​Moja bolnica, otkrit ćete desetke novih bolesti i pronaći lijekove za njih. Ali zapamtite da za oporavak pacijenta nisu potrebne samo pilule, već i prijatna atmosfera. Kada se pacijent oseća udobno, njegov oporavak je mnogo efikasniji. Prisjećajući se ovoga, pokušajte stvoriti udobnost u sobama. Da biste to uradili, posetite virtuelnu prodavnicu i izaberite dostupne stavke dekoracije.

Što još raduje, igrači se ne boje tih zastrašujućih imena bolesti. U programu My Hospital iPlayer, oni izazivaju osmijeh, a ne strah. Na primer, ako pacijent ima glavobolju, treba mu lekar. Takve bolesti kao što su "klizava pluća", "ledeni dlanovi" i "čili u grlu" takođe će biti ispunjeni. Ali kome da ih pošaljem, da se otkrije, jer pred nama je mnogo sati uzbudljivog igranja.

. Konačno, želim spomenuti još jedan ugodan trenutak po satu, igrači će poslati poklon kutije. Ali ne možete ih odmah otvoriti, već ih sakupiti kako biste kasnije dobili vredniji poklon. Takođe možete proučiti lične dosijee lekara i pacijenata, pa čak i videti njihove misli i komentare, koji će vam pomoći da shvatite šta im je potrebno.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi