Multiverse Online

Alternativni nazivi: Multiverse

Multiverse Online & ndash; slobodan multiplayer browser-based uloga-igranje igra je fantastičan stil. To je izvanredno svijet u kojem uspjeh može učiniti svako ko će napraviti barem neke napor. Možete kreirati svoje carstvo, da se izgradi bez presedana moć u klanu i sudjelovati u uzbudljive taktičke bitke, pokazujući zavidnu domišljatost i hrabrost. Zaplet igre je puna raznih događaja, koji nakon prvih minuta igre, ne možete otrgnuti. Osim toga, izgrađen gameplay neobično za slične browser-Fun: ovdje možete ići iz jednog svijeta u drugi, a ne čame u zatvorenom prostoru i promišlja krajolik dosadno. Na primjer, vi ćete otkriti prostranstvo nebeskog neizmernost morske dubine, tehnofenteziynogo postapokalipisa, zombi horor i druge nezaboravne lokacijama. A čak i ako zadržavaju malo duže u jednoj od svjetova nego što se očekivalo, neće biti dosadno. Koliko nepoznate načine da ode, koji zadovoljavaju samo bez presedana bića, samo s nekim neobičnim ljudima ćete upoznati! Ranije, bilo je dozvoljeno samo u snovima, a sada, počinje da igra Multiverse, vi ćete napraviti nezaboravan put kao dio svakodnevnog slobodno!

Morate provjeriti u igri Multiverse Online, u kojoj morate popuniti u sljedećim područjima:

- ime korisnika;

- e-mail,

- Password (uz potvrdu u sljedeći redak);

- kat;

- Sigurnosni kod (sa slikama).

Uobičajeno da se pretplatite na newsletter e- mail iz uprave ovog projekta, ali ček da se slažete s pravilima treba staviti svoju ruku. Završava Multiverse Online registracija pritiskom na odgovarajuće dugme. Sada možete ići u svemir Multiverse online bez ikakvih dodatnih preuzimanja i instalacije. Počnite sa prvi test borbe, i brzo ćete se naviknuti na dosad neistražene virtualna stvarnost!

Multiverse Igra ima visok kvalitet grafike, prekrasan specijalnih efekata, detaljima svaki element igre, raznolikost svjetova koje vode korisnici u budućnost, ogroman bitke na mehanici Match-3, slobodu izbora taktika, sposobnost za promjenu karakteristika karakter i izgled općenito. No, bez obzira na sve ove prednosti, igra ne samo da ne zahtijeva pretplatu, tako i vrlo odan parametre računara. Možete uživati ​​u uzbudljivim avanturama, koristeći prosječan PC konfiguracije. Ako je samo bilo moderno preglednika & ndash; i imaju dobar provod je zagarantovan!

Prije nego što glavu umočen u kipuće oko nesreće, treba shvatiti suštinu same igre. U multiverzumu, gdje je akcijska igra, distribuirati Crossworld kayadov carstva. Vi, kao novi stanovnik čarobnu zemlju, pridružite se postojećim snagama otpora i početi nemilosrdna borba protiv nemilosrdan neprijatelja. U cilju prevazilaženja agresoru ste stalno morati tražiti saveznike, prikupljanje informacija, stalo pristojan oklop, karakteristike pumpa heroja. Igrajte igru ​​Multiverse & ndash; To znači da obavlja različite zadatke, prikupiti prikupljanje, da se natječu sa istim ambiciozne korisnike, kao što ste i sami, zaraditi ugled, za izgradnju i razvoj dvorca, ima svoju vojsku, da učestvuju u Guild Wars! Ukratko, trenutak mira! Budite strpljivi i biti u mogućnosti da ostvari vrtoglavih visina! Kako se postaje majstor mogućnost fantastičnog grada? Beit neiscrpne strast rulja i drugim gospodari & nbsp; - I slavu sigurno će se širiti na svakom uglu izvanredno svemira!

Sve što se dešava u igri kao što je Real. Čak je i kretanje lik je vrlo sličan hodanje na terenu u stvarnom svijetu. Još jedno ugodno iznenađenje: nema potrebe da odaberu jedan od predloženih klase, ne znajući unaprijed da li želite pismu na svoju sudbinu. Možete igrati Multiverse Online ispunjava svoju jedinstvenu ulogu variraju u zavisnosti od raspoloženja, biti nezavisan od svih recepata.

Neka ispuniti sva vaša očekivanja, jer je projekt je stvoren isključivo za vaš užitak! Sretno!

 

Play također