Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternativni nazivi: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: smrtonosna borba.

. U aprilu, naime, 14. 2015. godine, još jedna serija legendarne borbene igre studija Studios NetherRealm - Mortal Kombat X. Došlo je do istovremenog izlaza na različitim platformama: Microsoft Windows, kao i One Xbox i PlayStation 4. Mnogi fanovi su već uspjeli preuzeti Mortal Kombat X kako bi nastavili sa starim poznatim likovima i novim kako bi stvorili drugu priču.

Naći ćete ponovo sa Sub-Zero i Scorpio. Zemlja se još nije oporavila od posljednje invazije na Shao Kahn, kada je novi napad na strašna stvorenja Donjeg svijeta počeo pod vodstvom Bratstva sjena. Cage je promenio svoj glumački zanat u specijalni tim, i zajedno sa slijepim samurajem sa Kensijevim ekstrasenzornim talentima, kao i Sonya Blade kao major, i operativni tim otišao je na portal služeći kao ulaz u Raidenov hram kako bi pronašao izvor Zemljine snage - Ovaj.

Ali Sub-Zero, koji je ponovo postao muškarac, i Škorpion napada tim. SWAT umire, helikopter se ruši. Uprkos tome, heroji su imali sreće da prežive i dođu do portala. Kada su se u Hramu, Raiden i Fujin suočili s nekromantom Kuang Chiom, najstariji je smijenio Boga Shinnoka i vojsku demona sa zombijima koje su postali bivši branitelji Zemlje. Harmonično, Cage i Raiden su uspeli da uhvate Shinnokov sopstveni amulet, ali su eliminisali samo deo najnovije pretnje - Quan Chi je ostao slobodan.

Kotal Kahn je novi gospodar spoljnog sveta, sa kojim je Zemlja zaključila sporazum o neutralnosti, i nastavlja da se bori sa donjim svetom i pobunjenicima Miline. Kako se događaji dalje razvijaju, igrači će naučiti ako preuzmete Mortal Kombat X.

Personals i realities of the world Mortal Kombat.

Bez vodećih likova - Skorpilna i Sub-Zero, igra bi postala potpuno drugačija. Međutim, zanimljiv je i susret sa svježim licima, a autori su uveli nove zanimljive i neobične likove:

  • Di Thief - insekt žena
  • Neobični par - Torr (div u maski) i Ferrat (patuljak)
  • Cage Cassie - kći Blade Sonny i Cage Johnny
  • Kotal Kahn - ima spoljnu sličnost s bogom rata Azteka i opisan je kao novo proglašeni car spoljnog svijeta.
Februar, oni koji su pratili vesti mogli su da vide u video snimku novih heroja zajedno sa zemljama, na primer, Žaklin Brigs, Kun Džin, Takahaši, Sindel, Milin, Rajn, Herron Blek i drugi. U martu su se Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny i Jax pojavili na slici zombija na snimcima ekrana. A u 2016. godini očekuje se pojavljivanje novih lica: Bo Rai Cho, Leather face, Three-Borg i Xenomorph. Oni su već najavljeni u drugom Kombat paketu.

Fightings u Mortal Kombat X na PC-ima su razvijeni u skladu sa žanrom borbenih igara, ali su ih programeri razvodnili novim dodacima. Parcela je postala originalnija, a borci mogu da komuniciraju sa situacijom, pretvarajući okolne predmete u oružje. Takođe imaju tri opcije za vođenje dvoboja, opremljene kombinacijom jedinstvenih tehnika. Škorpion, na primer, ima stil Ninjutsua, u kojem se kontroliše sa dva mača: Hellfire vatrogasnim tehnikama, i Paklom - izazivajući stanovnike donjeg sveta da mu pomognu u borbi.

Karakteristike instalacije.

Mortal Kombat X se može kupiti u različitim verzijama od standardnog do ekskluzivnog. Svaka od njih ima svoj skup znakova i zona igre, što uzrokuje različitu cijenu. Igra je prevedena na glavne jezike, uključujući ruski, a da bi se Mortal Kombat 10 pokrenuo i ne usporio, neophodni CT:

  • OS: 64-bitni za Windows Vista / 8/8. 1
  • Slobodni prostor: 36 GB
  • OP: 3 GB
  • Procesor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz ili AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Video kartica: 512 MB sa podrškom za DX11 (NVIDIA GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD 5850)
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi