Mortal Kombat Komplete Edition

Alternativni nazivi: Mortal Kombat Komplete Edition

Igra Mortal Kombat Komplete Edition - je novo stvorenje iz faytingovoe Company - High Voltage Software. Izdavači ove igre je napravljen od dvije kompanije, i Warner Bros Interactive Entertainment. Igra Mortal Kombat Komplete Edition PC odmah proširila diljem svijeta i stekla globalnu popularnost, odmah nakon objavljivanja. U Mortal Kombat Komplete Edition je zadovoljstvo igrati! To se vrši značajna novina: bitka sistem je oplemenjena (kombinirani sistem postao slobodniji udaraca), a najvažnija inovacija - Super Meter. Ova skala se sastoji od tri divizije, koji se postepeno biti ispunjen ovisno o tome kako da se produži arsenal tehnika karaktera. Svi u igri likovi su različiti jedni od drugih jedinstvene metode i šok combo serije. Treba napomenuti da je u verziji Komplete Edition za PC svakog igrača mogu igrati sa tastature, lako je prilagoditi u skladu sa vašim upravljanje prednost. Nakon što su borci u igri konvergiraju u borbi u kojoj ne postoje pravila i imaju jedan cilj - osvojiti po svaku cijenu! Da bi se to postiglo, oni koriste sve vrste oružja i magične trikove. Čudo da je u godini izdanja u PC verziji, on je priznat kao najbolji faytingovoy igra.

Pričajmo malo o igri i o zahtjevima sustava, koji bi trebao imati svoj lični računar. Mortal Kombat je pušten na različitim platformama. Na - Xbox 360 i PlayStation 3 izlaz održan je u proljeće 2011. godine. Treba napomenuti da je restart igre samo su otišli u korist projekta, jer mnoge greške su ispravljene u igri, iako je greška nije bilo mnogo, ali to je dobar znak! Naravno, nakon objavljivanja ove igre programeri da bi veliki plus - to je neverovatno prodaje igre i ista neverovatna klicanje kritičara iz cijelog svijeta - bez sumnje dati igračima. Digitalna verzija igre Komplete Edition za PC je trebalo da izađe 3. juli 2011 godine. Ali dragocjen kutija sa igra diska, otišao u police i police trećeg kolovoza. Vjerujte mi, igra Mortal Kombat Komplit Edishn će biti vaš vrlo dobar prijatelj i saveznik u borbi protiv dosade. Sada ćemo se oglašava sistemske zahtjeve koji će biti potrebni da učestvuju u ovoj igri:

Da bi računalo u stanju da "povući ovu igru, on mora ispunjavati sljedeće zahtjeve sustava.

- OS: 32 Nye, Windows Vista, 7 minuta, 8-ka;

- Procesor nije u sljedeće karakteristike: Intel Core Duo, 2. 4 GHz ili AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM najmanje: 2 GB.

- Video ili NVIDIA GeForce 8800 GTS, ili AMD Radeon 3850;

- DX 10.

Da biste dobili dodatne mogućnosti u igri i uživajte u punu verziju igre, računalo mora imati sljedeće konfiguracije.

- OC 64-bitni, Windows Vista, 7 minuta, 8-ka;

- CPU roku - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz ili AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz;

- RAM - 4GB.

- Video nivo - NVIDIA GeForce GTX 560 ili Radeon HD 6950 AMD;

- DX 11.

U igri Mortal Kombat Komplete Edition gazda je također dostupan i morate se nositi s njima. A ako se ozlijedio likovi, oni stvarno krvare, odjeća pretvara u krpe. Ova igra je napravljen odličan audio pratnja: tamo i pozadini melodija, oštre krike, originalni fraza.

Prije preuzimanja igra izgled, nužno, Mortal Kombat Komplete Edition video, nakon gledanja možete skinuti Mortal Kombat Komplete Edition.

Želimo vam puno sreće u igri! I ne ostavljaju na uspjeh!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi