Mass Effect

Alternativni nazivi: Mass Effect

Mass Effect - igra koja je osuđena na uspjeh. Napravljen je u najboljoj tradiciji žanra fantazije. Iako su neke sličnosti sa KOTOR, projekt je vrlo popularan. Osim toga, programeri majstorski prerušena plagijat pod novim veliki motor. Grafika u igri je odličan, bori i snimanje realno, sve osnovne elemente žanra su prisutni u punom - ukratko, igrači žale bez obzira na sve. Uoči će se sastati s glavni lik, koji je u pratnji par drugova putuju prostranstvima svemiru. Izbor svoj lik će model svemirskog broda pod nazivom "Normandiji".

U Mass Effect PC morate upoznati sa poznate dileme - heroj će morati da izaberete koji, dobro ili loše, jedne na drugu stranu. Na međugalaktički konferenciji da odluči o sudbini čitavog planeta i galaksija. Da, sve previše ozbiljno, a šta ti misliš?

Da bi se započeo priču o svoje heroje, to će biti potrebno, prije svega, Mass Effect preuzimanje. Dovoljno je da se pronađe lokalizirane igra na jednoj od najpopularnijih bujica. Nadalje, svi na "palac" - prvo odaberite identitet karakter, sastav svoje jedinstvene biografije i može sigurno ići na put. Ovisno o vrsti biografija želite da izaberete će se promijeniti igru ​​dijaloga, kao i broj radnih mjesta. U Mass Effect znakovi mogu pripadaju različitim klasama.

1. Psionics.

2. Vojnik.

3. Tech.

Nadalje, izbor na raspolaganju nekoliko mješovitih klase.

Editor lik vodi pola sata najmanje, ali to je osmišljen tako efikasno, da će vaše vrijeme proći nezapaženo.

U Mass Effect misiji pojaviti niotkuda. Programeri su bili u stanju da napravi projekt intrigantan - kada se čini da je samo o svi moramo vezati s geymerstva, priča dobiva na takav revolucije da igra možda neće suza oči. Samo ne može ćutati o tome da na kraju ste na čekanju za holivudski akcioni film je oštra, ni manje ni više. Pa, u principu, shvatite da su vam potrebni za preuzimanje igru, vi također se ne može propustiti ovo, zar ne?

U Mass Effect oružja heroja najmodernijih i moćan. Dakle, da se bave sa vanzemaljskim neprijatelji će biti vrlo jednostavno. Ali nemojte opustiti prerano, pokušajte za početak ići nekoliko misija. Likovi će moći uživati ​​sve prednosti tehnološke civilizacije, što uvelike diversificirati igru ​​i čine ga više dinamičan. Između bitke možete dati naređenja njihovih saveznika, i odrediti ciljeve. Ono što je istina je najvažnije je samo kada se suoče sa ovim "majka svih šefova", koja će se otvoriti za vas na višim nivoima težine.

Pa, mi nismo spremni da završi svoju kolekciju omiljenih igara novu instancu? Zbog jasnoće, predlažemo da se upoznaju sa obranim predstavljanje Mass Effect Video trailer, koji detaljno opisuje sve prednosti projekta.

 

Play također