Lord of Ultima

Alternativni nazivi: Lord of-the Ultima

LORD Ultima & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Online & ndash; novi online projekt od strane svjetski poznatog developer kompjuterskih igara i ndash; Electronic Arts je kompanija uglavnom stajao na poreklo svih kompjuterskih igara industriji. I svemir da oslobodi svoj browser game & laquo; elektronika & raquo; izabran poznati i poznat svim & ndash; prva igra u seriji Ultima pojavio prije više od dvadeset godina. Ono što je ove kombinacije? Novi, sofisticirani, uspješno kombinirajući ekonomsku i vojnu strategiju igra s lijepim grafike i zanimljiv gameplay. & Nbsp;

Registrirajte Igra Lord Ultima & ndash; onda zašto ste počeli svoj dugo putovanje svojih naselja. Igra je potpuno bazirana na pretraživaču i ne zahtijeva preuzimanja i instaliranja klijenta, sve što je potrebno za početak reprodukcije Igra Lord Ultima & nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; Online & ndash; Internet priključak i browser. & Nbsp; Datum LORD Ultima ne uzima puno vremena i ndash; želi ući u e-mail adresu na koju ćete primiti pismo potvrde o registraciji i koja online igra LORD Ultima koristi da se prijavite, kliknite na ime, i lozinku u svijetu igru ​​i uđu u svoju zemlju. Kao što možete vidjeti, igra Jahve Ultima registracija je napravljen kao jednostavna i brza, kako se ne bi odgoditi želi da igra LORD Ultima nepotrebne akcije.

Jedna od istaknutih karakteristika koje ima utakmicu LORD OF Ultima Online je sposobnost da se izabere jedan od dva puta od razvoja i ndash; mir, ekonomski i vojni. Ako želite da se u potpunosti fokusirati na putu mirnog razvoja, da se uspostavi trgovinskih veza, izgraditi i nadograditi raznim zgradama i na taj način održavaju svoje gradove da napreduju, samo vam ne treba graditi u gradu dvorca. U tom slučaju, čak i imaju ogroman vojska prilagođeno neprijateljski susjed može samo organizirati predatorske ekspedicije na svoj grad da čak iu slučaju kvara vašeg neće završiti oduzimanje teritorija ili uništavanje gradova i ndash; ćete izgubiti samo dio svojih trezorskih. Ako volite aktivni i vojne način razvoja naše države, Gospodaru Ultima Online igra & nbsp; nudi još jedan način & ndash; Moramo izgraditi dvorac, koji & nbsp; će biti osnovne strukture bilo kojeg grada. Ova brava vam omogućava da uživate u punom borbe i uklanja sva ograničenja, osim za sedam dana novice zaštitu od napada. Ali, kao prisustvo brave omogućuje svi igrači tu da napadne svoj grad, i takav napad, & nbsp; u najgorem slučaju može dovesti do potpune pomak u vlasti grada više uspješnih protivnika.

LORD OF Ultima Online igra također ima još jednu zanimljiva značajka & ndash; izgradnja objekata u njemu samo po sebi je zanimljiva zagonetka i mini-igra, zbog plasmana svake zgrade ovisi njegovu djelotvornost! Na primjer, nalazi se na otvorenom polju drvosječa Hut će također proizvoditi građe, ali to je samo iznos će biti daleko manje nego od kolibu u šumi i ndash; jer svaki put kada drvosječa će morati raditi za drveće. Ali kada dođe vrijeme da se stavi mlin, to je i bolje da se postavi u blizini šume onda postoji pilana radnici ne moraju daleko da se kandiduje za materijale. & Nbsp;

Na temelju ovih karakteristika Igra Lord Ultima & nbsp; igraju & nbsp; & nbsp zanimljiv i uzbudljiv gameplay jednostavno zarazan satima. Do danas, u svijetu broj ljudi koji su spremni da igraju igre online Jahve Ultima mjeri za stotine hiljada, a broj i dalje raste kao igra LORD OF Ultima Online i dalje raste i oduševljenje ljubitelja novih funkcija i bonuse.

& nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi