League of Angels 2

Alternativni nazivi:

Igra League of Angels 2: trodimenzionalni ljepote.

Esli ste ljubitelj prvog dijela fantasy priča, igra Liga Angels 2 će vas oduševiti nova poboljšanja:

  • Trehmernaya grafika, neverovatno dinamika i impresivne specijalne efekte.
  • Preko 50 znakova, gdje među novim likovima ste sigurni da susrete sa starim prijateljima.
  • razviti strategiju i implementirati taktika je postala još zanimljivija sa novim funkcijama.
  • Još više tamnicama naseljen zmajevi, demonska bića, divovi i drugih čudovišta.
  • anđeli sudjelovanje u borbama, njihova visina i sposobnost da organizuju svoje lige.

Kak vidjeti browser MMO proizvod sa korak po korak akcije spreman za nove izazove čekaju za iskusne igrače koji žure da igraju utakmicu Lige Angels 2, pokušava da zaštiti ono što je ostalo od starog svijeta raskoš.

Vas čeka sudar sa zlom, ali iskustvo, magija, oružja i bijes pomoći poraziti sve neprijatelje i da se bore sa glavnim šefom. Postao je još gore, sve više i više, a to može samo pobijediti zajedno.

Povratak u rat.

Čak i među anđelima mir ne traje zauvijek. Opet se vratio starim neslaganja, pobunili dugogodišnji zlo probudio demonima podzemlja. Lovely Angels: Athena, Moira i Fortuna osnovao svoje nezavisne kraljevstvo - sindikat je pokrenuo, Citadele i Kraljevine besmrtnih bogova.

Niko ne zna kada će biti mir, ali i dalje se nadaju da će živjeti do tog trenutka. U međuvremenu, neophodno je da pokupi komada drevnog artefakta, ali za to nam je potreban novi lige anđela.

Prvi važan korak je da se proveri Lige Angels 2. Pored biti fin izbor svog anđela s jedinstvenim karakteristikama. Vi ćete biti u mogućnosti da ih postepeno razvija i unapređuje, donosi nove mogućnosti, honovanje postojećih. Da biste to učinili, slijedite upute, koji povoljno utječu na iskustvo. Postepeno, vi ćete postati toliko jaka da se mogu nositi sa zaista opasno protivnika.

Hotya sve anđeoskim stanovnika ovog svijeta pripadaju različitim frakcijama, to ih ne sprečavaju da se pridruže u borbi za najbolje rezultate. Zajedno, možete istražiti daljinski pećina naseljena strašna stvorenja, da ih uništi, i dobiti zasluženu nagradu. Nakon će petnaesti nivou biti na raspolaganju više prestižnih šefa sa posebno vrijednim artefaktima i blaga.

Battle i opreme.

Vy'll igrati League of Angels 2, imaju priliku posjetiti PVP Arena u shlestnutsya protivnika u dvoboju. Ako žudite uzbuđenje i spektakl, početi masivni obračun između grupa, i da se do 20. nivoa, imate pravo da kreiraju svoje saveze, i organizovati masovne zločine u tamnicama.

Dlya uspješan prolaz misija zahtijeva dobru opremu, koja je podijeljena u 4. vrste:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

Uluchshat može biti prirodno ili ubrzati proces pribjegavanja pomoć igre valute.

Povysit nivo heroja u Savezu anđeli 2 će iPlayer pomoći nakit, pribor i odjeću, koji su priključeni na krilima, i potpuno novi. Prije razlikovati heroj u drugom odelu, naučiti sve svoje mogućnosti. Molimo Vas imajte na umu da nalozi se dijele na muške i ženske.

Popadaya u svijetu punom magije, možete očekivati ​​bilo iznenađenja, pa je onda čudo što se događa? Kao jedan od anđela, to će postati više dostupni, a važno je da naučite kako da koristite dar pala. Vaš anđeo je dovoljno jak i sposoban, ali u bitci postaje još moćniji. Želite li napustiti kompaniju, uvijek možete učiniti.

 

Play također