The Legend of Heroes

Alternativni nazivi:

Game Legend of Heroes spasiti svijet.

iPlayer Legend of Heroes masivno multiplayer uloga - igranje igra u kojoj će se junak naći u prekrasnom fantasy svijet pun avanture i opasnosti, kao i putovanja u različite gradove sa brzim prijateljima. Igrač s njegovim karakterom daleko, njegov cilj će biti da spasi virtualni svijet od strašne zlikovaca i strašna čudovišta, a misija donijeti prosperitet i mir virtualnog svemira mnogo vekova.

Izvanredna avanture heroja će biti jak i mudar, sticanje iskustva i zaraditi slavu, doživljava puno pravi prijatelji, da ponovo izgrade svoj ​​grad s prekrasnom dvorcu, au slobodno vreme krvavih borbi sa zlim snagama da se uključe u poljoprivredi.

Igra je jako lijepa, njen savršeno pratiti grafika, svijetle boje, i naravno igrača, upravljanje. Ovo je veliki plus za besplatnu igru ​​preglednik, koji neće imati za preuzimanje programa, ali možete ići pod jedan račun iz različitih kompjutera.   Da bi se u čarobni svet igre The Legend registracije Heroes je potrebno, tako da se stvara slika o igri i spasio svih dostignuća sa daljim ulaza. Možete se registrirati na dva načina, koristeći društvenim mrežama ili e-mail adresa.

 

 

Karakteristike The Legend of Heroes

Početak igrati igru ​​The Legend of Heroes korisnici će morati odrediti karakter. Na višim nivoima, igrači će biti u stanju da stvori druge likove, ali je originalni autor je dao izbor tri klase različitog pola likova, morate odlučiti na jedan:

  • Strelok – agilan, jak, precizan borac, u stanju pogoditi neprijatelja iz daljine.
  • – Warrior jak, dobro zaštićen heroj, idealan je za blisku borbu.
  • – Magician Gospodar magije uroka i napitaka. Njegove čudesne moći ne samo da može slomiti neprijatelja iz daljine, ali i da uništi neprijatelja tim, a ipak je u stanju da izleči svojim drugovima na bojnom polju.

Chem u velikom broju bitaka uključenih heroja, više on doživljava, to mu pomaže da razviju vještine.

U igri The Legend of Heroes mogu igrati, borba sa protivnicima pod kontrolom umjetne inteligencije i sa stvarnim igračima trenutno na mreži. Turn-based borbi sistem, korisnik može odabrati taktiku će staviti svoje likove i drugovi na bojnom polju. Uz rulja i šefove bitka se automatski odvija, ali se bori sa stvarnim protivnicima da li je moguće da se interveniše u toku borbe.

Hero City od samog početka cijelog zatvoren, stoji usamljeni dvorac na stjenovite strmim padinama planine i portal otvara put za bitku zonu. Čak i za vrijeme treninga postane dostupan kovačnici, to je funkcija uspostavljanje i poboljšanje oružja, to zahtijeva ili srebra, ili dijamanti igra valuti, vrijedne alate koji se mogu kupiti za pravi novac ili zaraditi ispunjavanjem zadataka. Ovaj igrač viši napreduje kroz nivoe, više mogućnosti koje otvara i zgrada. Oltar omogućava da zaposle nove heroje, kamp za obuku, kako bi ih jače, i sve vrste podzemnih izgradnje otvara nova vrata u veliki svijet igre.

Game Legend of Heroes, bez obzira na činjenicu da je slobodan pristup je manje od šest mjeseci, je prikupio puno navijača. Unutar virtualni svijet, ne možete samo boriti sa stvarnim igračima, ali i da se prijatelji s njima, chat i pridružite se u klanu. Savez pomaže da izdrže jake i lukavstvo neprijatelja i osvojiti gdje sam je nemoguće učiniti.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi