Kozaci: Povratak na rat

Alternativni nazivi: Kozaci: Povratak na rat

Igra kozaci: Povratak na rat - dostojan nastavak projekta za nekoliko mjeseci uspjeli da utiču na većinu navijača strategije žanra. Priča o hrabrim ratnicima, koji su još jednom u ratu. Dakle, pripremite se za narednih nekoliko dana provesti na računalo. I prijatelji svih upozoravaju - ko zna, on će razumjeti.

Ovo je možda jedan od najvažnijih projekata za koje dostojan da provedu nekoliko dana, tjedna, mjeseca, čak i tako, život nije šteta provesti. U novom Kozaci Back To rata glavni "trik" ostaje nepromijenjen - ekonomski dio klase. Ono što je istina, to je sada taj koji će osvojiti nije dovoljno.

Dok se većina projekata koji se odnose na ovaj žanr, većina uspješan ishod bitke ovisi o broju izloženih na prvoj liniji borbene opreme, Kozaci u mogućnost pobjede je usko povezana sa vještinu na gamer i nivo njegove taktičke razmišljanja. Kozaci: Povratak u rat za besplatno, možete koristiti sve postojeće vojne konstrukcije kako bi dobili pobjede. Dakle, konjica obično traje masovno važna disciplina za pješadija i artiljerija će uspjeti samo ako se pravilno postavljen na bojnom polju. Kroz bitka borbene komandanti će potaknuti korisnike sa riječju i primjer, naravno.

U principu, da ne govorimo - oni Kozaci, koji su bili u stanju da te volim jednom, natrag u redovima, oni su se vratili i koji su spremni da se žuriti u bitku ovom drugom!

Za početak igre, kao i do sada će distribucija prvo morati da Kozaci: Povratak na rat preuzimanje. Postoji mnogo bujica, a još veći broj postojećih linkova - ništa ne negira, a nakon nekoliko minuta on će biti u mogućnosti da uronite u omiljene gameplay. Jednom kada uđe u igru ​​odmah shvatiti da programeri nisu gubili vrijeme uzalud - ugodno iznenađenje i inovacija nam omogućiti da igre kao ugodno i zanimljivo. Važno je napomenuti da je novi projekt je strateški, obećavajući igračima puno nove avanture i nezaboravne emocije.

Now playing Kozaci: Povratak na rat može koristiti dvije nove zemlje - su dodati na kartu, Švicarskoj i Mađarskoj. Dakle, budite spremni da ponovo proučiti karakteristike oružja, strategija i odaberite najprikladnije opcije za efekt (ili interakcija - igra Kozaci: Povratak na ratne igre vam dati oduška mašti, vi ćete imati svaku priliku da se okuša sreću kao taktike).

Za programere interes su dodati na projektu nekoliko dodatnih jedinica, koje morate izvesti veliki broj radnih mjesta. U ovom trenutku projekt je pripremljen za fanove oko stotinu jedinstven misijama. Stvaranje odgovarajuće atmosfere cool grafiku i odličnu glazbu.

Pogledajte što je još novo očekujete u projektu, možete, revizije Kozaci: Povratak Rat video trailer. Naravno, on neće ostaviti ravnodušnim!