KnightFight

Alternativni nazivi: KnightFight

KnightFight online & ndash; fantastičan multiplayer browser igra sa spektakularnim PvP borbe. Ovaj njemački projekt, koji je u 2007. godini priznat kao jedan od najboljih među sličnim preglednika igre. Korisnici su pozvani da postane član najsmrtonosnijih i brutalnih ratova. Vi ćete igrati ulogu viteza. Priča u igri govori o tome kako nekada davno, u srednjem vijeku, vjerni sljedbenici kralja vitezova Svjetske poznat po svojim podvizima. Oni su se borili za čast i istina, vjerno služio njihov vođa. Međutim, ubrzo neki od njih su počeli da kletvu podataka i željene držati bezbroj blaga. Takvo ponašanje sramotno očigledno bio zarazan. Nakon vrlo brzo mnoge vitezova odlučili da je jedan čast ih malo, to je bolje izvući vrijedne trofeje i bogat. Knights počeo da vrši racije i nakon krvave borbe dijele ukradene vrijednosti. Ove nepoćudne dame pozvao vitezova tame. Stoga, Reda vitezova kao da podijeliti u dva kampa. Pokretanje reprodukcije KnightFight, morate odlučiti na čijoj strani akta, a kakav način života vijesti. Uključe u borbi za slavu i propovijeda dobro ili zlo, da štiti ideje, obogaćujući tako uštrb drugih nesreća. Idi svojim putem i uživati ​​u bogatom gameplay.

U svijet mašte ćete donijeti registraciju KnightFight. Morate popuniti obrazac sa takvim poljima: E-mail adresa, ime, lozinku (potvrditi u sljedeći redak). Zatim, s druge strane nudi prihvaćate uvjete usluga krpelja. Nakon registracije automatski ćete dobiti e-mail iz administracije. Svi, kao što vidite, je vrlo jednostavan. Što se tiče sistemski zahtjevi ne brinite. Oni su stvarno niske. Home internet i moderan browser & ndash; a možete uronite u ugodnoj atmosferi neverovatnih avanture.

Nakon što je počeo svirati KnightFight, brzo shvatiti sve van. Jer problemi server-jezik ne bi trebalo da se javljaju. Dakle, vi ste postali pravi ratnik i moraju ispuniti svoje odgovornosti. Prije Knight je ogroman broj radnih mjesta, ali ne paniku i odustati gameplay zbog straha da će sve to uzeti previše vremena. Vjerujte mi, ti će ovladati, iako on neće zadržavati dugo ispred kompjutera. Dovoljno je da pošaljete heroja da izvrši zadatak, a vi ste slobodni. Rade svoj vlastiti stvar s vremena na vrijeme pazio na ono što se događa.

Ovdje su osobine koje je KnightFight igra i da vas neće ostaviti ravnodušnim. Ovo je, kao prvo, opsežan sistem avatara. To je na raspolaganju da prilagodite izgled heroja, koristeći razne elemente, kao što su frizure, ožiljke, nakit i druge stvari. Drugo, & nbsp; dobar izbor opreme. Možete koristiti i jednom rukom i dvije ruke oružje tako. Mačevi, sjekire, oklop, amajlije, štitovi, prstenje i ndash; to je samo mali dio asortimana u igri Arsenala. Treće, razvoj fascinantan lik. Morate se pumpa i postali jači. Svaki uspjeh donosi nagrade u obliku poena, i zlatne medalje. Sve ovo se koristi za poboljšanje vlastite performanse. Četvrto, razrađen sistem borbe. Mogućnosti su impresivni. Možete i da se bori protiv mrskog neprijatelja, i učestvuje u masovnim tučama. Na primjer, Guild Wars je toliko ogromna da ćete ih zapamtiti za dugo vremena. Naprijed! Nepotrebno je čamiti u slobodno vrijeme iz stanja mirovanja kada možete imati dobar provod!

& nbsp;

vječnoj borbi s neprijateljem bočni & ndash; Sada je mnogo stanovnika KnightFight Online. Braniti svoje principe u krvavih bitaka. Zapamtite, nemate pravo na očaj da bi pobjedu, a samim tim i vlast nad protivnika! Tvoja sudbina je u vašim rukama! Može vam je sa srećom uvijek smile!

 

Play također