Kings Era

Alternativni nazivi: Kings Era

Igra Kings Era online strategija je u talijanski. Za početak reprodukcije Kings Era ne morate preuzeti dodatne Gaming kupaca, a samo će morati da se registrujete na sajtu igre.

igra Kings Era registracija Odgovor ne predstavlja nikakve poteškoće za vas i implementira dovoljno brzo.

Da bi se registrovali u igri Kings Era što morate učiniti korak po korak kako slijedi:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Pronađi Internetu igru ​​Kings Era.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , a zatim je potrebno ispuniti formular za registraciju, ulaz u koji je na prvoj stranici sajta kroz glavni dugme i laquo; Registrazione & raquo;.

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kliknite na web stranici na ikonu iznad.

4) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odredite Korisničko ime & ndash; korisničko ime (ime vašeg).

5) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Snimanje Password & ndash; lozinku za igru.

6) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite E-mail i ndash; njegov e-mail adresa.

7) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Snimanje Ripeti l'e-mail & ndash; ponovno unesite svoju adresu e-pošte.

8) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nakon toga potrebno je odrediti Codice di sicurezza & ndash; kod koji je prikazan na slici.

9) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; I na kraju, kliknite na & laquo; Ragistrati & amp; Divertiti & raquo ;.

Sada si pravi igrač Kings Era.

& nbsp;

Preuzimanje Kings Era vam ne treba, samo treba da slijedite upute na web stranici i kreirati svoj račun kao što je opisano gore.

Igra Kings Era igra igrate ulogu hrabrog kralja, što je ima za cilj uspostavljanje , moćno carstvo , i hrabar vojne snage , u borbi protiv demona.

The Kings Era online sistem parametri za utakmicu nisu navedeni, ali obično za igre ovog tipa treba kompjuter srednje snage sa širokopojasnog pristupa internetu.

Igra Kings Era online Možete početi igrati , kao mladi kralj ili borac. Možete igrati igru ​​na jedan od ponuđenih različitih poslužitelja. možete pogledati , datum početka servera. Osim toga, Također možete da vidite trenutni igrače, i , trajanje server u rasponu od [9 ] Tri do dvanaest mjeseci prema Brzina igre .

Nakon što su prošli fazu odobrenja, možete se prijaviti na svoj stranici u igri. Morate raspolažu svoje vještine i znanja kako bi se pretvoriti gradić u moćno carstvo. No, prije nego što ste u početku da konsultovati, o tome kako brzo do uspjeha u igri kraljeva Era online. U tom smislu, programeri igre preporučujemo da slijedite upute koje su date u igru ​​Kings Era.

Na sajtu igre Kings Era online vas će se tražiti da gledaju poseban elektronski katalog, koji opisuje preporuke, posebno, i sve vrste drugih funkcija igre koje ne treba samo znati, nego i da shvati svoju strategiju kako bi do savršenstva.

Igra Kings Era online još uvijek postoje mnoge njegove karakteristike i mogućnosti, koje možete pronaći upravo je počeo da svira ovaj izvanredan i vrlo ozbiljnu strategiju Kings Era.

& nbsp;

Dakle, ne gubite ovu priliku, i početi utakmicu sa svojim prijateljima i okusiti šarm online strategije koje će vam pokazati ono što zaista sposoban.

 

Play također