igra Empires

Alternativni nazivi: Gamay of- Empiress

Igra Empires: borba za vlast.

srednjem vijeku, sa svim svojim atributima predstavlja igra of Empires. Ljubitelji strategija turn-based će pasti u atmosferu vitezova, vojne kampanje i podvige za slavu kralja.

Od najranijih godina od tri vlasti suočavaju jedni druge kao neprijatelje, oštrenje mačeve i san rušenje lokalnih kraljeva da vodi u kombinaciji zemljišta pod njegovom zastavom, da im se pridruže kao neutralna teritorija. U osveta uključeni:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sami kraljevi nisu hteli da rizikuju u borbi i zapošljavaju Lords, koji će zastupati njihove interese. Izaberite sebi lijep stranke oslanjaju grada, zaposliti vojsku i oživi želju svog gospodara.

Igra Empires vas poziva da igraju najromantičniji doba kada nije bilo manjka avanture i šetnje, i hrabrost na bojnom polju i turnire. Naučite nijanse igre da iskoriste sve karakteristike igračaka, i mnogo sati uživanja ste vi dali.

 

 

zaposliti, izgraditi i razvijati.

Cilj je jasan - morate istražiti zemlju, i da ih priložiti svoje. Ali, to je pravo i boriti konkurencije i osvojiti onaj koji će biti dovoljno pametan, energičan, hrabar i agilan. To se može postići stalnim praksu u kampanjama, gdje će sigurno doći do sukoba s neprijateljskim snagama.

Možete igrati igru ​​of Empires igre, zapošljavaju do pet vitezova, i svaka dobija vlastitu tima. Dovršavajući zadatke – savršen način da se poboljša karakteristike komandanta i vojske. Ne zaboravite da se poboljša struktura grada: pilana, rudnicima, kamenolomima i drugim – daju potreban materijal za proizvodnju vojnika opreme. Bogatstvo grada je direktno vezana za uspjeh vitezova, tako da je u interesu da se akumuliraju novac i resurse.

V srednjem vijeku imao veliku vjeru u božanske moći, i trebalo bi da se odnose na njih kao kasu popunjava hranu ili zlato. Ali posjeta samo to ne isplati.

 

 

Sve radi postizanja cilja.

napadi ne mogu reći da je vrlo spektakularno. Protivnici konvergiraju na otvorenom prostoru glave - na. Svaka jedinica je za jedan od vitezova. Alternativno neprijatelji razmijenili napada, i vojska ubila. Kada se oborio u potpunosti svoje mjesto dolazi novi vitez sa svojim snagama. Bitka se nastavlja sve do kraja rata, a koji su ostali u pobjednike, bio je u stanju da pobedi neprijatelja na svim tačkama. Ovaj nivo treba da podrži i pokušaj da se poboljša, da i dalje osvojiti po svim tačkama.

otvoriti vrata uzbudljive gameplay igra Empires registraciju, a zatim u vašim rukama - ako ste u mogućnosti da ispuni san svog kralja da se ujedine i voditi zemlju.

Studija gaming funkcije, organizirati jedinice u ispravnom kako bi se održao na dohodak grada na visokom nivou, poboljšaju svoje vojnike, bolje artefakata, kupuju opremu, i oni će vas oduševiti borbenih uspjeha.

pouzdan saveznik u igri podrške Empires iPlayer u trenutku opasnosti, a viši status, veće su šanse da ćete pomoći tako što noge sve svoje talente, uključujući upravljanje led, vatra štrajkovi, nesalomljiv magija.

Put igrač vodi preko ogromnu teritoriju označena na karti. Istražite svoje kutke i traka od neprijatelja, postavljen na zemlja slobodnih zastavu, kojom dio Velike Britanije. Vi ćete imati zanimljiv posao, a put neće izgledati dosadno. Harsh, ali tako divno svijet čeka svoj ​​vladar, spreman da pokaže snagu, mudrost, brigu, vizija i talenat komandanta.

 

Play također