Alternativni nazivi: Kako preživjeti 2 Howe 2 Survayv

Kako preživjeti Igra 2 Preporučuje se za opstanak.

napustio igru ​​rani pristup Kako preživjeti 2 u žanrovima avantura igranje uloga akciju. Navijači zombi apokalipse Kako preživjeti 2 će biti u stanju preuzeti 29. 10. 2015 platforme:

 • PlayStation 3 i 4.
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu ljudi izvući na užas? Možda im je nedostajalo sposobnost privlačenja pažnje i uzbuđenja u životu, tako da su u potrazi za način da uzburka emocije uz pomoć kompjuterskih igara. Čak i film se ne može porediti sa projektima u igru ​​, jer ostavlja publiku u ulozi promatrača, bez komplikacija, dok je u predmetima igračaka osoba je u mogućnosti da utiče na situaciju, poboljšati vaš heroj i potapati u opasnu avanturu do cilja.

 

 

Surviving među zombija.

Mnogi su upoznati sa prapovijesti prvog dijela zabave, a sada možete preuzeti Kako preživjeti 2. Situacija s virusom zombija u Los Riskosne nakon nekoliko godina, ne samo da nije poboljšan, i zamah. Ako u početku naučnici su mislili da se nose sa virusima dovoljno brzo, ako je izolovan, ali sada je jasno da je početak globalne pandemije.

Neko pokušava da opstane, dok drugi okupljaju u grupama. Glavna stvar je da ne gube nadu, a možda jednog dana kada će biti u mogućnosti pronaći formulu koja ubija virus zombija.

vrijeme za vas da ide u Louisiana, ali možete očekivati ​​samo na sebe. U ovom paklu od vremena morate biti prokleto sreće, pametan i lukav naći sigurno mjesto za izgradnju kampa. Zaboravite o školi izviđači. Škola za dječake prirodnjaci nije pogodan za ljude koji pokušavaju organizirati više ili manje udoban, ne samo za svoj ​​život, ali i tražiti da se zaštiti prijateljima.

Potražite hranu, vodu i sklonište, kao i komunicirati sa različitim ljudima, pokušavajući da razumiju njihove motive i aspiracije. Nisu svi prijatelji su živi, nakon pljačke i razbojništva cvjetala ikada, a sada imaju"pravni"status. Ono što će se sastanak sa karizmatični stranac koji je obećao podršku i pomoć? Treba li mu vjerovati? Moramo pokušati, jer je svakako bolje nego zombi.

 

 

Značajke.

Kako preživjeti 2 na PC-u omogućava vam da proširite svoju bazu, dovodeći ga do 16 ljudi, a četiri u isto vrijeme možete napraviti određene radnje. Tokom prolaz u određenim periodima možete zumirati ili od lokaciju kako bi se vidjeti bolje rezultate.

Svaki lik dovodi do razvoja svoj ​​dio kampa, rade posao, jačanje građevinarstva, rudarstva odredbe, izrada alata, oružja i oklopa. Možete kreirati vlastite likove, a zatim trenirati ih da se prilagode teškim uvjetima života. Karte stvoren slučajno, a junaci istražiti područje otvoren do slamovima New Orleansa.

Javi se stavke koje mogu biti korisne za jačanje i poboljšanje heroj logor. Morate izgraditi zamku za izgradnju i jačanje barikade, u radionicama majstora vještina, zadatke i učestvuju u racijama, ali promjene od dana vremenskim uvjetima dati 2 Kako preživjeti realnije.

učiniti sve kako bi se poboljšao život u atmosferi pandemije. Budite spremni za zombi napad u bilo koje vrijeme, pokrivaju jedni drugima leđa, a onda ostaju netaknuti.

Minimalni sistemski zahtjevi

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Memorija: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto disku: 8 Gb
 • Zvukovaya kartice: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Play također