veliki skok naprijed

Alternativni nazivi:

Igra Big Race: plemenita strast.

World aristokrate svoje zabave i konjske trke, bez sumnje, vodi na listi. Ovaj sport je postao najpouzdaniji izvor uzbuđenja iz svih sfera života. Ljudi proučavaju karakteristike i precima svakog konja, au odnosu na pokušavaju odrediti šanse za osvajanje naredne trke. – igrača pred početak takmičenja na blagajni uzbuđenje žuri da se kladim na konju, koji, po njihovom mišljenju, trebalo biti na prvom mjestu.

Kladionice također ne miruje, i da su spremni da dijele svoje tajne o mogućim pobjednik. Kao iu svakom poslu koji se odnose na stope, ne bez prevare i razočaranja. Ipak, skokovi su stvarno spektakularne, koji oduzima dah i prekrasan pogled na more koji se može uživati ​​bez želje da se osvoji. A ako želite da pogledate druge strane trkalištu, igra Big Race vas poziva na štale u eminentnim trkača.

 

 

za pokretanje biznisa.

je san da bude učesnik, ne posmatrač, konačno se ostvario, a sada si u velikim skokovima igra, učenje novog poslovnog temeljito, na svim stranama.

    Grow
  • od
  • Colt vlastitih konja
  • Pobrini se za njeno zdravlje i povećati harakteristiki
  • Naymite iskusni zhokeya
  • Prinimayte dio u skachkah
  • Razezzhayte oko svetu
  • Delayte uspješan stavki

Nachnite svoju karijeru u konjičkom sportu. Napravite oštar, brz početak neće morati ići skroz – novajlija da postane profesionalni vlasnici konja. Kupuju i prodaju konje, dodajući da svoje stabilne najboljih uzoraka.

prevladati prvi poteškoća za neiskusne Stallion, koju moramo kultiviraju medalju. Potrebno je organizirati najboljem stanju možete priuštiti za skroman kapital koji imate dok. Pobrini se za svoje zdravlje, redovno i hranjiv obrok, opremu i obuku. Promjena u dogledno vrijeme on potkovice, kupi sedlo i druge municije.

Govoreći na trkama, zaradite prvi kapital. Zaradite novac i potrošiti ga pažljivo, da se postepeno proširiti poslovanje. Kupovine novih trkaći konji povećava šanse za pobjedu. Get profit i možete utrku na prodaji. Nakon sticanja konja sa skromnim performansama, brinuti o njihovo povećanje, a zatim izlagati za prodaju.

Nastavite igrati Veliki skok naprijed, mogućnosti koje se pojavljuju postepeno učenje. Iskusni uzgajivači nikada neće dio s konja, koji je donio značajan bogatstvo, dok su ih svi dobiti. Uzmite usvojiti svoja iskustva, i prelaze vaše elita konje zbog potomstva. Pastuha dobio od oba roditelja najbolju kvalitetu, i da će biti na premium.

Uzgoj najbolje trke već dugo bavi na istoku, i arapskih konja su poznati širom svijeta. Bilo bi lijepo da imamo nekoliko štandova u takvim slučajevima, da se poboljša krv svoje kućne ljubimce.

 

 

timski rad.

za pokretanje biznisa, potreban vam je veliki skok u registraciji, a za dobar konj treba veliki vozač. Odaberite da bude među kandidati u Jockey Club, ispitivanje svake vještine. Nakon toga slijedi obuku pod vodstvom trenera koji će razviti individualni plan. To može biti izmjeni pliva u bazenu s prevladavanje udaljenosti izdržljivosti.

Ako trener posao, džokej, konja i vi, kao organizator, koji će biti koordiniran, pomoći će osvojiti najviše trka. To je vrijeme da se uključe u veliki događaj – konkurencije, i putuju širom iPlayer sa velikim skokovima ogromnom svijetu, posjeti rodnom najboljih trkača u Ujedinjenim Arapskim Emiratima –.

 

Play također