HoMM 6

Alternativni nazivi: HoMM 6

Heroes of Might and Magic 6 - kompjuterski okret-based igra sa role-playing elementima. Za oslobađanje ove igre serije Heroes VI iz cijele serije Heroes of Might and Magic, bio je da će se zalagati. Igra Heroes VI promijenio nekoliko studija i razvoj kompanije, ali i dalje zadovoljan sa svijetom. Igra je 6 HoMM fantazija strategija žanr. Dakle, ovdje ćete susresti sa junacima fikcije.

Osim toga pregled igre Heroes 6, možete potražiti pomoć iz video snimke o igri, svrha početne inspekcije. Ako pozitivnu odluku - da igraju, posjetite web stranicu i možete preuzeti Heroes of Might and Magic 6.

Igra Heroes of Might and Magic VI će brzo postati svojim prijateljem danima. Odnosno u večernjim satima, kao dodavanje igra, jednog dana, možete vrlo brzo. Radnja igre Heroes of Might and Magic 6, u odnosu na prethodne verzije, promijenjen. Vi ćete posjetiti dalekoj prošlosti, na početku sve ove velike povijesti. Vi - heroj u pravom smislu te riječi. Vaš lik - junak igre, jer postoje stvorenja koja vam poslužiti. Na neki način biti sigurni da ste u igri.

Ti ćeš biti bez vaše vojske je nepobjediv. Kada izađete iz poraza igre ulaska u kafane, gdje vi zaposliti druge ljude.

Vaš cilj u igri - da izgradi svoj grad, da osvoji drugi. Vaš grad može zgrabiti, pa ne zaboravite da prati ga tijekom vašeg odsustva. Svaki grad je da postavi određeni resurs. A ovo je najvažniji element u igri - resurs. Evo resursi uključuju sedam vrsta:

• Gold;

• Wood;

• Ore;

• sumpor;

• kristala.

Gold - sredstva. Možete kupiti ili unajmiti stvorenja i likova, kao i obnovi zgrada u gradu.

Drvo - vrijedan građevinski materijal.

rude - potrebni su sredstva za izgradnju grada.

Sumpor - je rijedak, neophodno je za izgradnju pojedinih objekata.

Kristali - sredstva za podršku. Potreba za potpisivanje na bića viših nivoa i da steknu artefakata.

Igra Heroes 6 ima stratešku kartu da za vrijeme borbe s neprijateljima promjena u borbi protiv. U isto vrijeme čuvajući području gdje se nalazite.

Pošto je zasnovan na igru, onda to ima određenu borbene poteze. To je postupno postepeno do cilja.

Ali u Heroes 6 igri vam ne samo s pištoljem, sa kompjuterom umjesto neprijatelja, ali i da se povežu sa prijateljima, i još mnogo toga. Također je moguće, a ne na mrežu, i kuće jedan kompjuter jednostavno pretvara.

Kao što možete vidjeti, igra je Heroes 6 nego da udovolji svojim sadašnjim i budućim fanovima.

igra grafički da imaju bolji nivou u odnosu na svog prethodnika. Na slici vidimo je predstavljen u odličnoj kvaliteti.

Glazbena pratnja je također nije daleko iza sebe i možemo reći da je idealno napravljen za održavanje pratnje igre.

To nije važno dovoljno. Kvaliteta igre i njenih gameplay ne može zadovoljiti ne samo vi, nego i svoje prijatelje. Požurite da ih pozove, nakon ne zaboravite da preuzmete Heroes 6.

dobra igra za vas! Vidjet ćete osjetiti pravi heroj!

Hvala!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi