HoMM 4

Alternativni nazivi: Heroji Might and Magic 4

Heroes of Might and Magic 4 - kompjuterski turn-based strategija igra. Igra Heroes IV je predstavljen kao fantazija uloga-igranje kao četvrti dio igre serija Heroes of Might and Magic je. Programeri ove igre su stavili dovoljno snage i dušu. I na kraju smo dobili bolji dio predočeni. To ažurira ne samo grafiku, ali i geymp.

, tako da se igra Heroes IV zaslužuje pažnju, ne samo navijači, već i pridošlice.

kada ste zreo, možemo početi utakmicu Heroes 4 igra, savjetujemo vam da pogledate na internetu video igre recenzije HoMM 4 i da pažljivo pročitate pregled. Ovdje onda možemo ubrzati preuzimanje Heroes of Might and Magic 4. da će uskoro početi.

Igra Heroes 4 priča nije mnogo promijenila u odnosu na prvi dio. Ti i stranstvuete svijeta i osvojiti grad. Čitav put odvija na mapi avanture, dok sve dok ne pridružiti bitku. Borba donosi likove na borbene ekran. Ali, kada dođete u grad, onda je potpuno novi urbani ekran. Likovi su trodimenzionalni, ali sve oko je i dalje ostalo u dvodimenzionalni. No, glavna stvar, nakon svega je ne, i na placu.

je također zadovoljan igra Heroes of 4 tako nadogradnje: svi likovi su uključeni u bitku i biti ubijeni. I, prema tome, ispada da je junak može kretati po karti bez vojske, a vojska bez svog heroja.

, naravno, nije bez resursa u svakom gradu, možete izdvojiti određenu resursa i na taj način poboljšati performanse.

i gdje bez jednog od glavnih oružja tvoj - čini. Uostalom, cijeli sila magije. U igri Heroes of Might and Magic IV predstavlja pet škola:

• Magic postupku;

• Chaos Magic;

• Magic Life;

• Smrt Magic;

• The Magic of Nature.

Order Magic - u velikoj mjeri utjecati na um magije. Napredna se navode da se poboljša umjetnost borbe. Plava šef.

Chaos Magic - uroka za borbu, za isporuku moćan štetu neprijatelju. Ima udruženja sa narandžastim.

Magic Life - osnove magije ozdravljenja i protiv smrti. Za glavne boje ljubičaste.

Magic Smrt - na osnovu psovke, oživljavanje mrtvih. Ima veze sa crnim.

The Magic of Nature - bilo da dobijete pomoć predstaiteley trka u prirodi. Zelena osnovne.

Ipak, postoji poseban frakcije - Force. Stranka koja ne koristi magiju.

Sada možete napraviti i napitke.

Igra Heroes of Might and Magic 4 je mogućnost novog procesa izgradnje objekata. Oni su samo u ograničenom broju po danu za heroje.

U principu, vi ne brinite na prvi sve je lako, komplikovana progresivno. I sve glavne parametre igri ćete naučiti kao posljedica aktivnog igranja.

Heroes Igra 4 s poboljšanom grafikom. Sada se ponovno sliku s više jasne i svijetle slike. Na glazbenu pratnju je u najboljoj formi i podržava igru ​​raspoloženje. Ova vrsta igra će zadovoljiti vaše prijatelje. Jer možete igrati kao kompjuter i uživo protivnik na drugoj strani žice.

Ne gubite vrijeme i žure na mjesto koje će preuzeti Heroes 4. i osjećati se kao punopravni heroj igre. Sretno vam gameplay! Hvala vam za vašu pažnju.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi