Hay Day

Alternativni nazivi: Hai Dai

Game Hay Day je obećavajuća farma.

Toys na temu farmera stvorili su puno, ali svaki je zanimljiv na svoj način. Čuo je pohvale u štampi i igračima Hay Day, koji je razvio Supercell studio. Ovo je odličan simulator za igranje na mobilnim telefonima i tabletima. Izašlo je pre nekoliko godina, ali programeri i dalje nastavljaju da to rade, periodično objavljuju ažuriranja. Najinteresantnije počinje kada dolaze praznici, a zatim se farma transformiše bez priznanja. Noći veštica, Božić i Novu godinu, Uskrs, Patrikov dan su nekoliko primera u kojima se igrali na potpuno novom izgledu.

Svako može besplatno preneti Hay Day na svoj telefon i u svakom trenutku zaustaviti da sakuplja ili izvrši zadatak. Da biste to uradili, potrebna vam je internet veza kako biste mogli komunicirati sa prijateljima tako što ćete raditi zajedno u nekim zadacima ili pomoći novim osobama.

Ve mogućnosti.

Mnogi su već cenili mogućnost prenosa Hay Day na računar. Istovremeno, sve što je pruženo u mobilnoj verziji ostaje dostupno.

Game Hay Day privlači svetlu grafiku, a kada počnete da igrate, teško je da se otarasite.

 • Razvoj farmi
 • Proizvodnja za lično zadovoljstvo
 • Proizvodnja proizvoda i berba
 • Oprema viška na tržištu
 • Kupovina nestalih
 • Izvršenje i isporuka naloga
 • Stalna poboljšanja u zgradama i mehanizmima
 • Pristup dekorativnim elementima
 • U početku će biti potrebno puno posla za pristup svim strukturama, životinjama, postrojenjima i mašineriji. Ali kada postignete viši status, možete se malo opustiti, akumulirati resurse za buduću upotrebu.

  Ipak, nemojte misliti da je ovaj proces beskonačan. Žetva zrna mnogo brže nego što imate mogućnost za novu ekspanziju skladištenja. Kada su police popunjene, moraćete da prodate nešto da biste očistili mesto. Za sve vrste robe imate samo jedno skladište, a samo za ribolov i ribolov je zasebna šupa.

  Finansijska strana igre.

  Za svako poboljšanje morate nabaviti ne samo relevantne materijale, već i valutu. Igračke i dragocene kamenje lako se mogu nabaviti u sudovima, koji se periodično pojavljuju na teritoriji i za završeni zadatak. Još jedna mogućnost za kupovinu nestalih za pravi novac, ali Hay Hay igra je izgrađena tako da nije neophodna. Sasvim je moguće postići uspjeh bez dodatnih injekcija kapitala. Ako volite da sebi nabavite ono što vam treba, moraćete da radite i uštedite novac, jer su neke stvari skupe. Na primer, ako popravite čamac, možete plivati ​​na odvojenom ostrvu da biste se ribali.

  Međutim, teritorija nije bogata ribom. Ponekad postoje plave patke, od kojih možete uzeti dragoceno perje i još uvek sakupljati nekoliko repa jastoga. Ali to zahtijeva posebnu opremu, a potrebno je puno truda, vremena i resursa za proizvodnju. I moramo izgraditi i poboljšati bazen i automobil za ovo živo biće, što je takođe skupo. Ali onda će zadovoljiti izgled i donijeti dobar profit.

  Kao što je već pomenuto, igra Hey Day je veoma lepa. U određenoj fazi, kada vam ne treba uštedeti novac za drugu kupovinu ili pumpanje, obratite pažnju na scenografiju. U radnji ima puno lepih stvari, au životinjskim olovkama moguće je postaviti puteve čak i kod zlatnih cigli. Instalirajte kipove, kovrdžeće lanterije i druge ukrase vašim kućnim ljubimcima bilo je lijepo. Možete takođe snimiti sliku svoje farme i pokazati svojim prijateljima. Uporedite svoja postignuća sa drugima i osvojite takmičenje.

   

  Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi