Žetva zemlja

Alternativni nazivi: Žetva zemlja

Game Žetva zemlja u prostranstvu matične zemlje.

Razvojni programi mobilnog i računarskog igranog studija MysteryTag došli su s odličnom idejom da napravite igru ​​sa patriotskim predrasudama. Žetva zemlja, ovo je izvorni simulator farme gde žive Ukrajinci, Rusi, Belorusi i drugi predstavnici slovenačkog naroda. Igračka izgleda sjajno i pametno, što zadovoljava izgled. Ako ste malo umorni od farmi sa egzotičnim biljkama i životinjama, zombija i drugih mističnih stvorenja, probajte Slavove: Preuzimanje farme. Ovo će dovesti do novog toka emocija, kojeg svaki igrač može ceniti.

Igra se besplatno distribuira, ali je postala tradicija da uvede plaćeni sadržaj kako bi ohrabrio korisnike da ubrzaju procese za stvarni novac. Iako ovo nije neophodno, ali ponekad bez finansiranja, teško je napredovati. Ako telefon nema prostor, ali je igračka zainteresovana, možete preuzeti Slavs: Farm na računaru. Ili kao opciju, stavite je na oba uređaja i razvijete dva farme odjednom.

We sakuplja bogatu žetvu.

Pre klasične verzije žanra:

  • Complete tasks

Kao što možete videti, Igra žetve je prošla kroz pretučeni put, ali nije postala manje zanimljiva.

  • Plant razni poljima i berba
  • Izradite teritoriju za nove krevete
  • Run životinje
  • Build zgrade i poboljšajte ih
  • Pakovanje robe
  • Odgovorite sa ostalim učesnicima igre
  • Vidite na trgovinu
  • Naravno, u njemu postoji zest i ono što ga čini originalnim.

. Zbog toga što se tema uzima iz slovanskog načina života, asortiman uzgajanih proizvoda označava pšenica, jabuke, kukuruz, paradajz i tako dalje. Životinje su takođe prepoznatljive i izvorne za svakog stanovnika sela su krave, pilići, svinje. Dok žetve useva i stočne hrane, morate ih negde staviti. Zbog ovoga nema boljeg mjesta od štale, ali ne može sve prilagoditi. Kao dobar domaćin, treba razmisliti o tome da ga proširite, a za to su vam potrebni materijali i alati.

Tamo, programeri i brinuli se, tako da su igrači aktivnije širili svoj novac. Iako štag raste sa vašim naporima, ali vrlo malo, a za sledeću ekspanziju vam je potrebno još više materijala. Da bi ih spasili potrebno je puno truda i vremena, ali ako deponujete određenu količinu na računu, brzo rešava problem. Kako nastaviti, svi odlučuju za sebe.

Slavs: Igra u farmi je savršeno izbalansirana i biće zadovoljna cijelom porodicom, tako da možete organizirati malu konkurenciju koja će napredovati brže pod jednakim uslovima. Posebno je zanimljivo igrati bez upotrebe teške artiljerije, odnosno plaćanja za vaše akcije. Moguće sami dobiti potrebne resurse. Dati su za dostignuća, nalazite se na krevetima pri žetvi, ako tretirate ptice, zečeve i druge živine s semenjem suncokreta i drugim delikatesima. Ponekad se mogu naći prilikom čišćenja teritorije od kamena, grmlja, trava i drveća. Dakle, dobijate dragoceni materijal za nove zgrade.

Tako neće biti mjesta, ali je potrebno dalje razviti. Igra Žetva zemlja nudi usluge dva hrabra ratnika koji će se baviti ogromnim trolovima, otvarajući put do novih zemlja. Takođe će biti neophodno da se povremeno bori protiv štetočina i divljih insekata, a takođe vrši i poslove za vrijeme koje emigriraju iz drugih zemalja (zlatni novčići i dragocjeno iskustvo) i trgovina susedima. Da se bavimo time, izgradiće kuće i stanovnici će se tamo smjestiti, a to su ruke dodatnih radnika.