GTA: Vice City

Alternativni nazivi: GTA: Vice City

Legendarni igra GTA: Vice City - službena četvrti dio projekta Grand Theft Auto. Danas, igra je dostupna i za konzole i računala. Kao projektant je stalni Rockstar North. Prvi zvanični predstavljanje igre održana je 2002. godine, međutim, do danas ostaje mjerilo za druge da prate za mnoge moderne programere. One igrače koji su privučeni Vice City odmah nakon ulaska u "bijele svjetlosti", diviti se danas. Mladi igrači će prisustvovati projektu.

GTA: Vice City PC - odlična igra napravljen u žanru avantura akcije, koja uključuje neke elemente treće osoba pucač. Očigledan karakteristika linije - savršeno shvatio auto simulator - upravljane mašine igre - zadovoljstvo. Jednostavan i pristupačan kontrola utakmicu lako može savladati i odrasli i djeca. Novi dio projekta je logičan nastavak svojih prethodnika. Baš kao što je jednom (osim ako ste već upoznati sa najmanje jedan dio GTA), morate za obavljanje poslova koji su u suprotnosti sa riječ zakona, i na granici na kriminalu. Dobiti posao koji će biti drugačiji od likova ste naišli u toku igre.

Da je igra krenula, prije svega, potrebno je da GTA: Vice City download. Od ovog dijela projekta je već na pravom može smatrati veteran geymerskogo umjetnosti, svoj sistem zahtjevi su ispunjeni apsolutno sve moderne računala i laptopi. Odlazak u igri, ti će se upoznati sa starim novi grad pod nazivom Vice City. Da, sada imate na GTA: Vice City igra, putujući kroz prostranstva grada 80 reklama. Tradicionalno, vaš junak počinje igra s problemima. To dolazi Sonny Forelli, kao pozajmljen od njega kada se iznos novca koji se ne počne da se okupe.

igra GTA: VC više evoluirala od svojih prethodnika. Neki dijelovi grada su značajno povećao. U najmanju ruku, oni izgledaju mnogo veći nego što je miljenik igračima Liberty City. Programeri također odlučio promijeniti oružje i Arsenal - u igri, novi topova, mitraljeza i bezbroj raznih predmeta kućnih aparata.

U Grand Theft Auto: Vice City i promijenio tradicionalne flote. Da bi se shvatilo inovacije će navijači dva točka - projekt će ponovo biti da krene dalje mopeda i motocikala čije upravljanje zaslužuje najvišu pohvale.

Oh, da, umalo da zaboravim, a sada GTA podržava format mp3, tako da oni koji ne žele da se dan i noć da igraju pod "poletan 80" će biti u stanju stvoriti vlastite liste reprodukcije. Osim toga, programeri su uspjeli da dodate u projekt velikog broja malih inovacija i poboljšanja, čuvajući priču i gameplay do oznake. Da se upoznaju s karakteristikama igre su na raspolaganju na GTA: Vice City video trailer.