Ereality

Alternativni nazivi: Ereality

New Faces stvarnost bez premca igra se razlikuje od svih drugih online projekata za njenu jedinstvenost. Prema svima onima koji su već imali priliku da se upoznaju sa igri jedan-na-jedan, ima ogroman potencijal i sve šanse da osvoji korist većeg broja igračima širom svijeta. Ova uloga-igranje igra napravljen u žanru MMORPG , dizajniran za veliki broj korisnika. Pošto ovaj projekt preglednika, nećete morati instalirati nikakve dodatne programe ili datoteke, a za početak igri ćete biti dovoljno samo da se registrujete na Grand Reality online.

Kao što znate, vi očekujete aktivan angažman sa svim registriranim korisnicima igre. Danas je registriran veliki broj učesnika, tako da se pripremite za novi zabavljanje sa istomišljenika. Vi ćete biti uključeni u borbama i bitkama koje će se održati na rubu stvarnosti u realnom vremenu. Ova igra omogućava i individualne i grupne vrste bitaka, i, prema tome, možete se pridružiti klanovima i djelovati protiv združene snage neprijatelja.

Od ove online projekt, za početak igre, kako je već spomenuto, u Grand Realnost je neophodan proces. Cijelu utakmicu sučelje je prilagođen za ruske igrače, pa registracija teškoće treba javiti.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Za registraciju počeo, potrebno je da kliknete na gumb istog imena i laquo; up & raquo;, koji se nalazi na početnoj stranici igre.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nakon toga, vidjet ćete formular za registraciju, koji ćete morati popuniti, prateći sve vrhove i sistem za navođenje, navodeći ime i lozinku i odabrati spol vašeg lika. Tek tada možete početi da se igra u Grand Reality.

Po želji, svaki početnik može se prijavite u sustav koristeći račun u nekoj od društvenih mreža. Popis svih podržanih društvenim mrežama je zastupljen na početnoj stranici igre.

Glavna odlika ove igre je da je njegova administracija je stalno pokušava da ostane u kontaktu sa svakom od korisnika, pokušavajući da zadovoljimo sve želje i ostvariti čak najluđe ideje. Dakle, svaki tjedan u igri ažurirati zadatke na i zadataka, poboljšanu gameplay.

Paljenje igrati igru ​​Edge stvarnosti, možete naučiti osnove magične stvari, i da nauče nove vještine. Projekt ima napredne funkcije uloga-igranje likova, što daje igri poseban šarm. Na rubu stvarnosti postoji nekoliko glavnih klasa likova, među kojima:

​​ 1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Knights.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Berserki.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Valkirii.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nosferatu.

Kao što vidite, vi ćete birati. Također, svaki igrač će biti na raspolaganju sve osnovne elemente: zemlja, voda, zrak i vatra.

& nbsp;

najugodnije je činjenica da je slobodno Lica Reality može igrati bilo koga. A pobjeda u ovoj igri je zasluženo dostignuće, ne proplachennym proces.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi