Grand Theft Auto: San Andreas

Alternativni nazivi: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas je još jedan projekt video igre serije Grand Theft Auto. U liniji glavne igre, to je peti. Elektronska verzija se pojavila 2005. godine. No, prije nego što je stigla do ruskog Gamer samo u 2010. godine. Kao iu svim prethodnim verzijama ove linije, sve akcije odvija oko jedan znak. Međutim, & nbsp; za razliku od prethodne igre, ovdje se igrač može promijeniti njegov lik ne samo kroz odjeću, već i za promjenu figura. Na primjer, glavni igrač koji ima nadimak SP, mogu posjetiti sportske dvorane, poboljšati izdržljivost i probijanje moć.

Da bi se igrati, morate preuzeti GTA: San Andreas. Zatim ga instalirati na računalo i uživati ​​u igri. Akcije su razvijeni u okviru projekta 1992. godine, kada su velikim gradskim područjima u Kaliforniji kriminal cveta. CJ, on je Carl Jones & ndash; African American 25 godina & ndash; vraća u Los Santos (grad, nalazi se u izmišljenom države San Andreas), nakon pet godina provedenih u Liberty City. U gradu se vraća zbog sahrane svoje majke. Majka mu je umrla na rukama lokalne bande. Nakon sahrane, on se vraća kući, ali usput sretne policajac. Glavni lik je zaslužan za smrt članova zaraćenih strana, i prisiljeni da rade na & laquo; ne clean & raquo; policija.

U to vrijeme GTA: SA igra gamer će moći ne samo da hoda, trči i kretati automobilom, ali i bicikl. Osim toga, kvaliteta vožnje će zavisiti od osobne karakteristike lika, kao što su izdržljivost. & Nbsp;

Po povratku kući, CJ upoznaje prijatelj iz djetinjstva, koji je posvećuje sve suptilnost podzemlja, koji se događa u trenutku u ovom gradu. Važno je napomenuti da GTA: San Andreas mogu ne samo igrati na računalu, ali i na Xbox i PlayStation. No, mnogi i dalje preporučiti kompjuterizovan verziju, jer će biti mnogo lakše koristiti sve funkcije igre.

S obzirom na stvaranje ogromnog igre svijet, programeri uspio povećati broj zanimljivih priča i stilova, u odnosu na prethodnu igrama postavi. Dakle, igra GTA: San Andreas je bio u stanju pružiti veći broj različitih znakova ulice da mogu komunicirati ne samo međusobno, ali i sa Karlom. Neki od likova traži da se pojavljuju samo na određenim lokacijama. Pored toga, u svakom dijelu grada nalaze se jedinstvene znakove. Jedna od igara je sukob između različitih kriminalnih bandi koje se stalno bore za njihov učinak na određenom području grada.

Također treba napomenuti da je zemljište od igre je stvoren ne samo zaposlenih programera, ali i profesionalni pisci. Na primjer, može biti izdaja, ljubav i razočaranje. Kako bi se snažnije osjetiti scenarij, stručnjaci preporučuju da prvo pogledate video GTA: San Andreas, a tek onda početi utakmicu. & Nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi