GTA: Episodes from Liberty City

Alternativni nazivi: GTA: Episodes from Liberty City

cijelu liniju igara GTA - zbirka legendarnog i uspješne projekte koji mogu osvajaju jednom za svagda. Svake godine broj novih fanova igre nekoliko puta raste - nadogradnje i proširenja projekta su čekali nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta. GTA EFLC PC - igračima poklon dobrodošlice. Ova igra je drugačija temeljitost, i izjednače ga na niz projekata u kojima od jedne verzije promijeniti samo osnovne elemente jednostavno ne usuđuju.

Projekt - dva puna igre. Jedina stvar koja umanjuje njihovu nezavisnost, - nizak trajanje. Storylines Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City je usko isprepletena s originalnim, ali programeri su uspjeli stvoriti jedinstvenu i jedinstven novu igru ​​događaja. Čak i činjenica da su i "subverzija" projekta odvijaju na otvorenom prostoru u istom gradu, ne kvari ukupni dojam igre. Tvorci naredne epizode GTA uspio učiniti nemoguće: stvoriti dvije potpuno različite igre. Odmah nakon početka igre na gamer može osjetiti razliku od atmosferskog i anturazhnye.

Usput, na početku igre, baš kao i do sada, prije nego što možete pokušati svoju sreću u projektu će morati preuzeti GTA 4: EFLC. Proces instalacije traje oko 15-20 minuta, na silu, ako beže za pomoć prilikom preuzimanja torrent tracker-. Odlazak u igri, odmah ćete shvatiti šta su glavne karakteristike ovog projekta. Dio The Lost and Damned vam malo otvoriti tajne života običnih ulične bande motocikla, čiji članovi nisu predmet opšte prihvaćenih normi i zakona - oni imaju svoje vizije života. And The Ballad of Gay Tony - bogatu povijest, pokazuje glamuroznim stranaka i luksuznih automobila, luksuznih dame ... i isti stav prema pravilima i zakonima, kao u Lost i Damned.

GTA EFLC - igra koja je priča o svijetu u kojem je novac simbol moći. Glavne promjene u projektu nije, međutim, sve to je nadoknađeno odličan gameplay i strašan grafike. Kako bi se olakšati da "osnovni trening", upozorio je prethodno da je u ovoj igri priča nije posebno utjecati na gameplay - to je ovdje potrebno je više za stvaranje odgovarajuće atmosfere.

U GTA EFLC igra će se svidjeti svim ljubiteljima ovog projekta, bez izuzetka, koji, da budem iskren, na parceli nekako ne treba, glavna stvar - da uništi sve protivnike. I to je sasvim različitih strategija igra će odnijeti mnogo vremena. Na primjer, u "biker sage" nemate kredibilitet da pobedi saveznika, jer su svi članovi motocikla bratstva odavno prestala biti samo prijatelji, porodica - tako da su šanse da se okarakterisati. Ali Balada o Tony će potpuno drugačiji, lažno i nepravedno u svijetu, gdje gotovo sva pitanja morati riješiti sa pesnicama. Uklonjeni za GTA EFLC video trailer prikazan sve glavne prednosti ovog projekta. Iz njega ćete naučiti o novim mini-ciljeve i zadatke. Zaintrigiran?