Gods and Heroes

Alternativni nazivi: Gods and Heroes

Gods and Heroes Online & mdash; besplatni browser baziran multiplayer online igra, što može razlikovati između sličnih proizvoda na tržištu online igre koje djeluju u našem vremenu. Vjerujte mi, da vidim svaku utakmicu vilenjaci i patuljci i obično igrači već pall, Daj im nešto novo i više zanimljivih i modernih igara rijetko nas usrećiti u postavljanje novih proizvoda. Online igre Gods and Heroes je ugodan izuzetak u prilično zanimljiv setteinga, što je rijetkost među sličnim igračke. Ali, da budem iskren, mitologije kao alternativni univerzumi za igre je vrlo loš početak i puno proizvoda sa drevnim postavka je sada prilično dobro da se okreće i uzima maha. Prilično dobra alternativa fantazija, slažu. ;)

Prijavite u igri Gods and Heroes je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko minuta. Sve što trebate učiniti & mdash; unesite korisničko ime, e-mail adresu i lozinku za pristup računu. U principu, iste stvari koje možete učiniti na službenom klijent, samo preuzeti sa web stranice igre. U principu, ovo registracija Gods and Heroes je završen i da je vrijeme da pogledamo kako je način na koji naš igrulina.

Gods and Heroes Online igra, nakon što je radio na savjest i što više igraju, više uvjeren da je njegova programeri nemaju nikakve rumenila. I to usprkos činjenici, da je njen budžet je dio budžeta svojih kolega Igroprom. Slika iz igre izgleda vrlo lijepo i pristojno. Iako su neki igrači i utisak da je igra bogovi i Heroes Online je vrlo ozbiljan fiskalni kopiju plaćene igara, ali čak i ako pretpostavimo da u određenoj mjeri je to istina, onda kopiju ovo izgleda vrlo pristojno. Dakle, imamo mogućnost izabrati jednu od pet tipova karaktera s različitim karakteristikama i sposobnostima. Na meniju je još jedan tip, ali da igraju Gods and Heroes za njega, na žalost, ne možemo. Svaki heroj ima par bogova-pokrovitelja, koji će ga stalno pratiti tijekom njegove igre i da pruži svu pomoć moguće. U stvari, bilo ko od ova dva božanstva obožavali & mdash; To zavisi od tebe. Ovaj izbor, uzgred, jedan je od najvažnijih u igri, jer je ono što Bog molite, nezavisna funkcija i element vašeg miljenika da vam pomogne u borbi. Blizu njih, zapravo, odvija sve glavne priču igre. Scout, na primjer, može pozvati ili brončane statue nimfi. Ne bi trebalo da se oslanja na činjenicu da će ovi asistenti imati od prvih minuta igre. Oni i dalje je potrebno da bi novac, ali da bi se to, imate prilično prednaprezanje.

Lik urednik, ispunjava nas na samom početku utakmice, prijatno zadovoljan izrade. To je, u principu, to je logično, jer je većina od junaka antičkih mitova i mdash; onima koji su još zgodan. Podsjetimo, Apollo, Hercules, Ahil i druge mitološke likove.

Mehanika igre nema bitne razlike od sličnih igara. Možete zadatke istriblyaete različitih čudovišta kolektsioniruete trofeje i skidanje jedan od igara na sreću lokacija, idite na pravdu i da čini dobro drugom. Neprijatan po volji ne aukciji u igri, tako da igrači koncentrirajući se na zanat će se osjećati malo neugodno. Ali unatoč tome, bogovi i heroji igrati zabave i hvala za to je potrebno da se njihov razvoj konceptualne viziju igre. Nedostatak aukciji s više od nadoknaditi gore opisani vojni pomoćnika koji značajno olakšati svoj život u različitim složenim situacijama koje se javljaju s vremena na vrijeme u igri. Zapravo dobiti asistenta može zaposliti ga uz naknadu, ovisno o njegovu funkciju u igri. Pristup zapošljavanje određenih poslušnika određuje ono što ste završili posao ili ono što je nivo vašeg lik u igri.

na težini, a igre također ovisi o lokaciji i iznos Vaše prespeshnikov, što znači da ako vaši prijatelji i imate prilično visok nivo, imate ne samo grupa, kao cjelini vojsku. :) Igrajte online igra Gods and Heroes ove postaje mnogo više zanimljivih i ugodnijim.

Ukratko, važno je napomenuti da je igra nas ugodno zadovoljan, čak i sa okom na nedostatke koje postoje u njemu. Igrajte igru ​​bogova i Heroes Online će vam se svidjeti to, potrebno je samo da odlučite da li ste spremni da postanete pravi osvajač ogromne i uzbudljiv online svijetu. Prijavi se i dokazati da smo zaslužili da čak i bogovi su naučili o svojim podvizima!

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi