Gladiatus

Alternativni nazivi: Gladiatus

Gladiatus online & ndash; je multiplayer online browser igra u kojoj ćete naći puno opasnosti i misterija. Na kraju krajeva, to i ndash; Veliko Rimsko carstvo, a ako se osjećate Gladijator, dok je online igra Gladiatus dati vam puno zabave!

Online igra Gladiatus uglavnom besplatno, ali ako želite možete kupiti premium račun, tako da značajno smanjiti vrijeme i sve vrste ekspedicija kako bi se olakšalo život svog junaka. Igra je dostupna na bilo koji browser!

Za ulazak u igri trebate Registriraj Gladiatus: na glavnoj stranici u odgovarajuća polja odabrati servera igara (pokrajina), unesite svoje ime, e-mail, lozinka, i prihvatiti pravila sporazum igre. Kliknite na & laquo; Registracija & raquo; Registracija na ovu igru ​​Gladiatus završava i idete na novu stranicu na kojoj morate odabrati pol svog heroja. Sljedeća, pozvani ste da opremite svoj lik, onda je vaš lik može ići na ekspedicijama (ovdje imate za obavljanje više zadataka, za koju dobivate iskustvo, novac, a neke od stvari koje čine vaš lik će biti u mogućnosti da učestvuju u borbama). U obavljanju različite zadatke u budućnosti, vaš lik će biti u mogućnosti da biste dobili nagradu, osim iskustva i novca, jedinstven oružje, predmeti i oklop koji se ne mogu kupiti na tržištu.

Gladiatus online igra nije loša arsenal oružja: bodeža, mačevi, klubovi, koplja, čekići, sjekire, i hellip; Kao i arsenal oklopa: Koža Armor, Shields, krpe, kape, rukavice, sandale. & Hellip; I Alchemist mogu kupiti razne droge, prah i Magic Coin i hellip; & nbsp;

Učešće u borbi, vaš lik će se poboljšati 2 vidu osnovnih parametara igre - iskustvo i vještine.

osnovne vještine (karakteristike): Životni bodovi, iskustvo, snagu, Vještina, Agility, izdržljivost, Karizma i Inteligencija. Svaki vještina daje svoj lik određene bonuse u borbi.

Povećanje iskustva, vaš lik će se preseliti na višim nivoima, uz istovremeno povećanje njihove mogućnosti i podizanje njihov status u svijetu igara. & Nbsp; Kada dođete do nivoa 5, to će biti u stanju da kreiraju svoje bitci i uzeti u grupi svojim navijačima. A u budućnosti, zajedno s njima i plasirala se u visine ogromne hijerarhije i hellip;

Igra Gladiatus online ima mnogo različitih lokacija, koja se nalazi u tri zemlje: Italija, Njemačka i Africi. Neki lokacije imaju šefa tamnice u kojima žive. Ukupno u ovom trenutku u igri 23 lokacije (svaku lokaciju uživo različite rulje, što vaš lik će se sastati). & Nbsp;

U svakoj zemlji postoji pustinjaka koji obavlja sljedeće funkcije: Promijeni nick Prelazak na drugu zemlju i promjena u rodu.

igrati igre online može Gladiatus imaju određenu profesiju, koji se može uzeti u određeno vrijeme (1 sat do 24 sata). Za izvodio radove, vaš heroj će dobiti novac i nagrade (hrana). Izbor među takve profesije: Asistent mladoženja, farmer, mesar, pekar i ribar. A ako je mito 3 Rubin jedan od senatora, moguće je dobiti posao ili senator Goldsmith. Rubina mogu kupiti i laquo; Real & raquo; i koristiti ih u zamjenu za prave stvari i hellip;

igrati online igra Gladiatus vas će učestvovati u borbi za zlato (ovu igru ​​valutu, za koje možete kupiti jednostavne stvari, kao i platiti za obuku gladijatora umjetnost, u teretani). U Areni svog heroja može uzrokovati da se bori još od istog protivnika.

Igrajte Gladiatus, možete angažovanjem plaćenici (iako im je potrebno oružje, tako da ćete morati da ih stavite određeni iznos). Plaćenici će vam pomoći u borbi, u tamnici, i Arena. & Nbsp;

Igra ima aukciji, gdje možete kupiti vrlo vrijedne rariteti. Make maksimalnu brzinu!

postojeće u tržišnoj utakmici, možete prodati ili kupiti različite stvari.

U Gladiatus mogu igrati, potpisivanje sporazuma sa zemaljskom ili božanske moći.

Ako želite kombinirati svoje interese, ciljeve i zadatke s drugim igračima, pridružiti klanu ili kreirati vlastite (stvaranje kao što je rečeno, to je moguće samo sa 5-nivou).

Općenito, možemo reći, igra je prilično opsežna i uzbudljiv, još uvijek postoji puno zanimljivih stvari vidjet ćete! Gladiatus registracija će otvoriti svoj put u ovu opasnu avanturu!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi