Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Alternativni nazivi: Tom Clancy je Ghost Recon Wild Lands, TCGR Wildlands

Igra Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands: pravi rat.

Kak tvrdi developer Ubisoft Paris, igre Ghost Recon Wildlands će biti prvi proizvod vojske u veliki otvoreni svijet. Datum premijere još nije poznat, ali neke informacije je predstavljen na E3 festivalu. Dakle, ovu akciju sa Tom Clancy je Ghost Recon: Wildlands preuzimanje za platforme:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki se mogu grupisati u četiri i ispunjavaju misiju, svaki tim razvija proces u svom pravcu, koordinira korake glasovnu komunikaciju.

V hot spot.

Geymerov čeka slijetanje u Boliviji, a jedan dobija na odredište na različite načine: automobilom, motociklom, helikopter, pa čak i skakanje s padobranom. U priči, Bolivija je postala glavna baza trgovaca drogom i narko-kartela koji vodi sve Santa Blanca. To je dovelo do katastrofalnih rezultata u regionu pod kontrolom podzemlja, a vlada sve teže zadržati kontrolu. SAD u panici, jer droga ležala u cijelom svijetu, postaje ozbiljna prijetnja. U cilju otklanjanja mafija bazu i uspostavi red u Boliviji poslao Elitna postrojba"Ghosts".

Gruboy moć da popravi situacija neće raditi. Treba nam misao-out plan i sposobnost da se prilagode projekta u odnosu na situaciju. To je ovi momci su u jedinici, tako da bi haos i konfuzija u redovima kriminalne grupe, a zatim trajno ga onemogućili. Junaci da se sastane sa opasnim, ozbiljnim neprijatelja koji se ne zaustavlja pred preprekama su se pojavile, a ne vrlo skrupulozan u odabiru kazne, otkrivajući neprijateljski agenti. Postavljanje tima održao složen, ali on iza sebe ima iskustvo i podršku Vlade.

Geympley i posebno igre.

Ozhidaya trenutak za preuzimanje Ghost Recon Wildlands, igrači prate vijesti i ono što se pojavljuje iz službenih izvora, ne može a da ne radovati. Igra ima 9 različitih područja sa različitim uvjetima: planine, rijeke, pustinje i drugi. Dodaje realne promjene dana i vremenski je promjenjiva, i može se koristiti za vrijeme misije ako je dan je lakše pratiti i gledati noći postaje idealno utočište. Oružje junaci, takođe, obiluju, a tehnika je u stanju da prevaziđe teške dijelove ljepljiva blata u živi pijesak. Kao što je razvoj događaja u modernom svijetu, temelj pravi arsenal vojske, iako postoje mogućnosti, kao što su bespilotne letjelice. Ove mehaničke pomagači su označene mete i neprijatelja, kao i efikasan napad.

V misije Ghost Recon Wildlands na PC igračima odabrati način obavljanja misije: da se u neposrednoj blizini neprijatelja neopaženo ili koristite sredstva za dugog dometa i kratkog dometa napada. Možete ići napred, računajući na efekt iznenađenja i provesti preliminarnu istragu i da se prikupe više podataka, a zatim izvršite zadatak možete ići istraživati ​​svijet i zgrabite nekoliko ispostava.

V Tom Clancy Ghost Recon Wild Zemljišta može komunicirati sa NPC (pobunjenici, političari i obični građani), gradi prijateljske odnose s njima ili slanjem u čin neprijatelja. Priuštite da je potrebno ozbiljno, jer su u stanju da utiču na vaše planove za budućnost. Sticanje igrač ističe da poboljšate svoj heroj, a možete uzeti od palih neprijatelja svoje oružje i korisne stvari.

Podvodya se, još jednom proći kroz značajke igre:

  • Bolshoy otvorenom mir
  • Komandnaya igra 4 h
  • Vozmozhnost djelovati jedan na trećem računar naparnikami
  • Polnaya slobodu deystviy
  • Alternativnye scenario sobytiy
  • Postoyannoe poboljšanje navykov
 

Play također