Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Alternativni nazivi: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Game Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands: pravi rat.

Kak tvrdi developer Ubisoft Paris, igra Ghost Recon Wildlands će biti prvi proizvod vojske u ogromnom otvorenom svijetu. Datum njegovog objavljivanja je još uvijek nepoznat, ali neke informacije su predstavljene na E3 festivalu. Dakle, ova akcija sa Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands download za platforme:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki se može grupisati u četiri i ispuniti misiju, svaki tim razvija proces u svom pravcu, koordinirajući korake glasovne komunikacije.

V hot spot.

Gejmerovi koji čekaju slijetanje u Boliviji, a na odredište stižu na različite načine: automobilom, motorom, helikopterom, pa čak i skakanjem sa padobranom. U priči, Bolivija je postala glavna baza trgovaca drogom i kartela droge kojim upravlja svu Santa Blanku. To je dovelo do katastrofalnih rezultata regiona pod kontrolom podzemlja, a vlada je sve teže zadržala kontrolu. SAD su u panici, jer su droge raštrkane po cijelom svijetu, postajući ozbiljna prijetnja. Da bi se eliminisala mafijaška baza i uspostavio red u Boliviji, poslana je elitna ekipa "Duhovi".

Gruboy moć da popravi situaciju neće raditi. Potreban nam je promišljen plan i sposobnost da se akcija prilagodi situaciji. Upravo su ti momci u jedinici, dizajnirani da prave haos i konfuziju u redovima kriminalnog sindikata, a onda ga trajno onemoguće. Junaci se moraju susresti sa opasnim, ozbiljnim neprijateljem koji se ne zaustavlja pred preprekama koje su se pojavile, a ne vrlo savjesno u izboru kazni, otkrivajući neprijateljske agente. Postava je isporučila kompleks, ali iza sebe ima iskustvo i podršku vlade.

Geympley i značajke igre.

Ozhidaya trenutak za preuzimanje Ghost Recon Wildlands, igrači prate vijesti i ono što se pojavljuje iz službenih izvora, ne može, ali se radovati. Igra ima 9 različitih područja s različitim uvjetima: planine, rijeke, pustinje i ostalo. Dodaje realnu promjenu dana i vrijeme je promjenjivo, a može se koristiti tijekom misije ako je dan lakše pratiti i gledati noć postaje idealno utočište. I heroji oružja obiluju, a tehnika je u stanju da prevlada teške dijelove ljepljivog blata na pijesak koji se mijenja. Kako se događaji odvijaju u modernom svijetu, temelj pravog arsenala vojske, iako postoje obilježja, kao što su trutovi. Ovi mehanički pomagači su označeni ciljevi i neprijatelji, kao i efikasan napad.

V misije Ghost Recon Wildlands za PC igrače biraju metod obavljanja misija: da se približite neprijatelju nezapaženo ili da koriste sredstva za dalekosežne i kratkotrajne napade. Možete ići naprijed, računati na efekat iznenađenja i provesti preliminarnu istragu i prikupiti više podataka, a zatim izvršiti zadatak koji možete ići da istražite svijet i zgrabite par ispostava.

V Tom Clancy's Ghost Recon Wild Lands može da komunicira sa NPC (pobunjenicima, političarima i običnim građanima), gradeći prijateljske odnose s njima ili šaljući se u čin neprijatelja. Tretirajte ga neophodno ozbiljno, jer oni mogu da utiču na vaše buduće planove. Dobijanjem igračevih bodova možete poboljšati svog heroja, a možete uzeti i od palih neprijatelja svog oružja i korisnih stvari.

Podvodya gore, još jednom proći kroz značajke igre:

  • Bolshoy vanjski mir
  • Komandnaya game 4 h
  • Vozmozhnost djelovati jedan na trećem računalu naparnikami
  • Polnaya sloboda deystviy
  • Alternativnye scenarij sobytiy
  • Postoyannoe improvement navykov
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi