Gears of War

Alternativni nazivi: Gears of War

Igra Gears of War - je jedinstvena igra, koja je osnovana u 2007. godini. Igra je postala najpoznatiji, većina šarene igra 2007. godine. U ovoj igri, puno misija i zadataka, tako da igrač nije dosadno.

izmislili i razvili ovu igru ​​je dobro poznate kompanije - Epic Games i People Can Fly. Ove dvije kompanije su gotovo vodeći gaming industrije diljem svijeta. Budite spremni za činjenicu da je u igri Gears of War nećete zaustaviti! Hajde da malo razgovaramo, i da će učiniti svaki igrač u igri, to je. e. na parceli od igre. Naravno, svaka kompanija, koja se razvija igra pokušava stvoriti nešto što će okrenuti svijet naglavačke, na dobar način. Ova igra mogao to! Ja sam bio u mogućnosti da se svi kritičari kompjuterskih igara na uši, jer igra je uistinu postao megopopulyarnoy širom svijeta! Jučer četvero djece hlače sjede u zatvorskoj ćeliji, a sada idu na specijalne operacije specijalnih snaga, moglo bi se reći. Glavni lik, to je. e. Ćete morati zvati Sam. Ovi momci nekad momci iz specijalnih snaga, upravo završio svoj život na drugačiji stazi. U ranim, između ostalog, oslobađanje bivšeg, iako ne postoje bivši pripadnici elitne jedinice specijalnih snaga - sukob pogođeni međunarodnom planu koji su izbili na površini Zemlje kolonije.

U Gears of War igra vrlo ugodan i zanimljiv, sada smo dodirnuti na temu kako je moguće da se, instaliranje i počnite igrati igre. Za početak, preporučujemo vam da pogledate na beskrajno prostranstvo naše online Gears of War video. Pogledaj video će vam pomoći da napravite svoje mišljenje o igri, o gameplay, što ćemo pričati, usput. Nakon što su upoznati sa valjaka, možda želite pogledati u igri službenoj web stranici (link na utakmicu zvaničnom sajtu - http: // gearsofwar. Xbox. com / RU-RU / AgeGate? izvor =% 252F). Na stranicama možete pronaći i informacije da je siguran da vas zanima. Nakon svih ovih postupaka možete skinuti Gears of War. Kada se instalacija datoteke će igrati na vašem osobnom računalu, preporučujemo da provjerite za viruse. Kada vaš antvirusnik pokazuju pozitivan rezultat - možete imati mir uma instalirati igre na računaru. Napomena: Ako želite igrati igru ​​sa računara, potreban vam je verzija igre - Gears of War na PC-u.

Gears of War igre, što je sigurno da osvojite srce jednom za svagda! Mi smo, naravno, svi čekaju i vole nastavak ove velike igre! Svi igrači jednostavno moraju reći programeri ove igre puno hvala! Zato što je uistinu remek djelo, bez kojih je nemoguće učiniti! Pa, na kraju, želim reći da je ova igra je dostojan ste igrali, bez isključivanja računalo. Stalno, čak i mentalno u igri, čak i kada je računalo je isključen - ne znači da je igra je odličan!

Želimo vam samo pobjedu! Sretno u igri!