Gardens of Time

Alternativni nazivi: Gardens of Time

Gardens igre, što je jedan od najpopularnijih besplatne igre (HOG) na Internetu. Ova igra nema potrebe za preuzimanje, možete igrati Gardens of Time online besplatno direktno u vašem pretraživaču.

možete posjetiti neke povijesnim znamenitostima - su zidovi Troje, koraci piramida u Egiptu, Clock Tower of London i viseće vrtove Babilona u potrazi za raznim predmetima.

Gardens of Time Online pruža stotine sati besplatnih sadržaja, uključujući i četiri različita načina igre. Igrači mogu biti prijatelji, pozivajući ih da budu na glavnoj poena, njih slanje poklona i pozivnica, a pohađa privatni vrtovi od prijatelja da im pomogne sa zadatke.

Gardens of Time registracija odvija na engleskom jeziku, jer je sajt u igri sa engleskim sučelje.

Da bi se izvršiti registraciju vam je potrebna:

1. Idite na web stranicu igre Gardens of Time.

2. Pritisnite " Prijava u " .

3. Unesite adresu svog mailbox.

4. Sljedeći korak - unesite lozinku.

5. Ako nemate nalog, slijedite niže opisane radnje.

6. Napišite adresu mailbox.

7. Unesite lozinku.

8. Izaberite iz padajuće liste dan, mjesec i godinu rođenja.

9. Pritisnite " Početak reprodukcije " . Nakon što je učinio ovo kliknite potvrđujete da pristajete na sva pravila igre.

Gardens of Time iPhone - ova verzija igre posebno dizajniran za iPhone.

Igra Gardens of Time ste takve znakove:

1. Alistair Wells. On je vaš partner i mentor. Njegove javne aktivnosti karakterizira otvorenost prema javnosti i natprirodno radnu etiku. Međutim, on ima tendenciju da bi se na isti način kao što se odnosi na privatne stvari.

2. Eleanor Lansing Purlieu. Ona je član dugogodišnji Društva vremena. Ona je odrastao u udobnost u matrijarhat, a često se ponaša u skladu s tim.

3. Richard Wakefield. On je lukav lik, savršeno sposoban da se oporavi vremenu i trendovima. To je lokalna da svaki. Mnogi događaji zaradio mu nepovjerenje mnogih njegovih kolega.

4. Lulu Milton. To mode i ima veliku slobodan duh. To nije skromna žena , Lulu ukrašavaju sebe ekstravagantne U odjeću različitog uzrasta put.

5. Quincy Bolthouse. On a Victorian u kompjuterima . Njegov sjajan um i baljezganje zaradio njega ulogu Glavni tehnolog .

6. Megan Kher. To a Druge nedavne Lik Društvo , počevši od Pozadina Prednosti [13 ] da je ne bi želio kako bi razgovarali. Ona je bila oko svježe lice , nije toliko poznat.

Gardens of Time, možete igrati besplatno. I zapamtite najvažnija stvar za igru ​​ne morate skinuti ništa ekstra. Sada možete pokrenuti igru ​​i uživati ​​u njegovim specijalnim efektima.

Gardens of Time Online - jedan od najintrigantnijih igara tajne istorije, legendarnog mjesto.

Uđite u svijet Gardens of Time, dobiti puno nezaboravnih iskustava i osigurati da svijet da je istorija je puna mnoge misterije i tajne.

Sretno vam u ovaj misteriozni igri!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi