Garbage Garage

Alternativni nazivi: Garbage Garage

Igra Garbage Garage je browser-based online igra koja vam omogućuje da preuzmu vlasnika zadatak deponijama. Dakle, što se odlučite da otvorite svoj deponije. Ali, naravno, u ovoj garaži Garbage Garage online , kao iu stvarnom životu, morate početi mali, a od samog početka. Vidjet ćete rastavljati automobila koji će biti isporučena u vaš deponiju trgovini sa auto rezervnih dijelova i dosljedno proširite svoju imovinu. Otkrijte fascinantan svijet igre Garbage Garage online .

Prije nego što igraju Garbage Garage, vi proverite da li računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sistema, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB.

Registracija Smeće Garaža u igri neće uzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1.                   Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Registracija & raquo ;;

2.                   Unesite ime lika;

3.                   Unesite sigurnu lozinku;

4.                   Unesite e-mail adresa je važeća;

5.                   Select & laquo; Registracija & raquo; i registracija Garbage garaže je završen.

Igra Garbage Garage čini da se osjećate kao vlasnik privatne deponije. Tamo, u veliki izbor dijelova, igrači mogu kreirati svoje deponije, ali jedna od najatraktivnijih destinacija za smeće Garaža online je proširenje deponije i postavke. Igrači mogu izgraditi razne zgrade i objekte, što ih čini jedinstvenim na deponiji. Igrači mogu čak i pozvati svoje prijatelje da provjerite ih baciti smeće Garaža online i razmjena savjete o ekspanziji.

U početku svog putovanja, vi ćete imati malo dvorište i sposobnost da se demontira najjeftiniji automobila. U zavisnosti od svoje vještine upravljanja moći ćete igrati igru ​​Garbage Garaža i sastavio uspješnog poslovanja i, na kraju, biti u stanju privući više kupaca. Više kupaca znači da ste u stanju da privuče više kupaca i zaraditi više novca zbog demontaže drugih vrsta vozila, kao što su čamci i helikopteri u igri Garbage Garage.

ostaci iz automobila, helikoptera i druge opreme može se pretvoriti u gotovinu nakon prodaje svojih različitih kupaca. Igra Garbage Garage nudi mnoštvo zanimljivih karakteristika, osim modernizacije i proširenje vaše deponije, imate mnogo druge opcije: popeti od nivoa do nivoa, a vozila koja stižu na vaš deponiji, će postati sve više i više egzotično. Dijelove koji ne samo da ćete vam omogućiti da povećate svoje trgovine, ali također će vam omogućiti da stvorite nove automobile u Garbage Garage online . Sastavite svoj automobil iz raznih rezervnih dijelova & nbsp; i koristiti ga za nagradne igre.

Naravno, igra Garbage Garage je potpuno vrti oko deponije. Ovdje ćete biti & nbsp; Garbage Garage igru ​​i limarija sa svojim automobilom, čime se povećava vaše karijere kao profesionalni mehaničar.

Možda čak i biti u mogućnosti da izgrade svoje auto iz čipova, možete sačuvati u igri Garbage Garage. Možete opremite svoj automobil veliki izbor artikala, što ga čini jednim od najbržih vožnji u igri Garbage Garage online . Onda možete uzeti svoj auto i voziti strašan, kao i natjecati s drugim igračima u jedinstvenoj PvP , gdje je najbolji auto igra smeće Garaža osvaja.

Igra Garbage Garage je jedinstven MMO strategiju koja uzima žanr gotovo netaknut u online prostoru. Unesite ovaj jedinstveni svijet igre Garbage Garage online i raditi vlastitu deponiju, stvoriti jedinstvenu vozilo & nbsp; i natjecati s drugim igračima iz cijelog svijeta.

& nbsp;

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi