Gameglobe

Alternativni nazivi: Gameglobe

Igra Gameglobe je mješavina žanrova Akcija, Avantura, TPS, Quest, Racing. Ali suština igre Gameglobe je velika urednik sa širokim spektrom različitih alata koji svatko može ostvariti svoje ideje, možete i stvoriti i odmah nakon kreiranja odigra svoju kreaciju, shvatiti ideje da je to ono što podstiče na ovu utakmicu. Igrati online Gameglobal , možete potpuno besplatno, jer je nastao u F 2 P ( Free do [2 ] Play ).

& nbsp;

da biste pokrenuli Gameglobal igrati morate imati računalo sa ovim sistemski zahtjevi:

 • CPU Celeron Dual - Core 1. 6 GHz ili viši;
 • Video mapa g i F orce GS 8800 ili noviji;
 • 1 GB RAM-a ili više;
 • Operativni sustav Windows XP ili kasnije;
 • hard disku 2 GB ili više;
 • DirectX DX 9,
 • Internet priključak;
 • tipkovnice;
 • miša.

& nbsp;

Ako vaše računalo ima ove karakteristike, onda je sljedeći korak je Gameglobe registracija:

  1. ići na sajtu igre Gameglobe
  2. u gornjem desnom kolone ime unesite svoje ime ekran;
  3. stvoriti lozinku ispod i pamtim;
  4. i unesite svoju adresu e-pošte;
  5. koji sporazum o autorskim pravima pritiskom na krpelja;
  6. pritisnite veliki zeleni gumb ispod Prijavi do
  7. slijedite upute i preuzeti igre klijenta;
  8. unesite svoje podatke i upustiti u avanturu koju otvorite.

da napravi svoj vlastiti svijet, u igri s njihovim poljima i prekrasnu prirodu, imate širok spektar alata za izradu šumskih puteva, vodopada, pećina, prepreke, pustinjama, snijegom prekrivene livadama i mnogo više samo čekaju svoju maštu. Stvoriti skripte, pišu priče, napraviti nezaboravan lik i podijeliti s drugim ljudima. Svako od nas uvijek željeli napraviti svoju igru, to je sigurno, a to je postalo moguće uz igru ​​ Gameglobe .

Nakon što je stvorio svijet možete ići na trčanje na to njegov karakter. Pogledajmo kako kontrolirati svoj heroj. To je vrlo jednostavan za navigaciju svijetu pomoću dugmeta upoznati vas i ldquo; W & rdquo; & Ldquo; S & rdquo; & Ldquo; A & rdquo; & Ldquo; D & rdquo; (vrh, natrag, lijevo, desno) za prelazak na stranu tipke se koriste i ldquo; Q & rdquo; & Ldquo; E i rdquo;. Za skakanje korištenje prostora ili desnu tipku miša. Lijevo dugme se koristi za udare i interakciju sa okolnim objektima, i grabi konopac na ljuljački tipke možete kretati i & ldquo; R & rdquo; & Ldquo; F & rdquo; da se penje uz konopac i spustimo.

Igra Gameglobe prisutan vozila, kao što su SUV, sanke, kamion i snowboarding. Uprava se nije komplikovano. Kako bi se ulazi u auto pritisnete lijevu tipku miša dugme na njoj da koristite tastere kretanje i ldquo; W & rdquo; & Ldquo; S & rdquo; & Ldquo; A & rdquo; & Ldquo; D i rdquo;. Ručna kočnica u igri je priključen na razmaknicu da biste izašli iz vozila koristite gumb & ldquo; TAB i rdquo;, da se ubrza kliknite na & ldquo; W & rdquo; i & ldquo; S & rdquo; za kočenje. Upravljanje sve uobičajene prevozno sredstvo, tako da ćete shvatiti kako kontrolirati snowboard, kamion i sanke.

& nbsp;

Tako posjetiti stranicu, registrujte se i stvoriti igru ​​remek avantura, vaš svijet sa fantastičnim likovima, zlikovci. Igra Gameglobe Besplatan vam daje priliku da se stvori njihovoj igri i podijeliti sa svojim prijateljima i zajednici Gameglobe . Budite jedinstveni i učiniti nešto tako dugo. Postoje čeka na vas! & Nbsp; & nbsp;

 

Play također