Fort Honor

Alternativni nazivi: Fort čast Honor

igra za časti i njegovo porijeklo.

Kada pregled nove kompjuterske igre, počeli argumenata, što žanr je, s nekim motorom koga se radi na tome, koji objavljuje, i drugih srodnih atribute. Ali najmanje što je poznato, kao što je zamišljen od strane autora, i koliko je vremena prošlo prije početka svog poteza.

igra za Honor izlegle u umu Jason Vandenberg više od 10 godina. Poticaj služio kao umjetnost kurseve zapadnom borbe snimljene sa Jason, a zatim je počeo razmišljati o način da prenese kontrolor elemente mač udaraca. Kada je formirana ideja, on je ponudio raznim izdavačima, ali dugo vremena niko nije hteo da nered sa ako nepopularan žanr, koji se odnosi na odsustvo ciljne publike. Ali to nije bio jedini razlog – tehnologije kako bi akciju previše realno u nije postojala vremena. I tako se dogodilo da je Jason Vandenberg bio u stanju da se"rađaju"Za Honor Tek 12 godina nakon njene ideje.

zamjerka dijete bi i dalje se ispostavilo da ne samo održiva, ali i iznenađujuće zabavan. Igračka nije nečiji nastavak, ali potpuno odvojene proizvod sa jedinstvenu priču.

Na E3 2015 najava igre projekta sa jednim - korisnik / multi - user mode u žanru hack i ubijaju, i priprema se da objavi njegov izdavač Ubisoft proljeće 2016 Za Honor će biti moguće preuzeti najrelevantnije platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde u stražnjem dijelu srednjeg vijeka.

Heavy oklop, mačevi, moćan, Stern lica vojnika koji su se okupilo na bojnom polju je – Za časti, realna borbena igra u trećem licu. To je vrijeme da se napravi sudbonosni izbor koji ćete postati u ovoj priči srednjovjekovni:

 • The legije – neporažen rytsarem
 • The Warborn – nasilne vikingom
 • The Chosen – miran samuraem

Vas čeka bojnom polju kupali u moru krvi, i da budu uključeni u strategiju za razvoj taktike, u kombinaciji sa saveznicima protiv neprijatelja i napasti ih iz blizu i daleko granice. Proces je toliko realno da ćete se osjećati kao udar na varira ovisno o težini oružja.

Da biste preuzeli za sude, morate dosta čekati, a možete ići na jednoj misiji ili dijeljenje s prijateljima prolazu.

Trump Za Honor na PC-u na druge gaming proizvoda – emocionalnosti. Možemo reći da je ovo igra za teške muškaraca koji smatraju posebnim prsa nakon porasta bjesnio adrenalina u venama, strast i druge kemijske reakcije.

Kao što je u životu, likovi ne pridržavaju pravila"jedan na jedan", a može napasti nekoliko ljudi na jednoj, i često čini. Zamislite da ste naišli na masu, vikanje bojni poklič, a zatim drži mač na štrajk. Zaista bi trebalo da bude najviše težak mašući rukama, a ne da čekati dok se sistem automatski to radi za vas. Pošto je vaš protivnik i pravi igrač koji osvaja bitku prvi uhvatiti drugu greškom i izazvati fatalne rane.

 

 

Igra ima.

igra za Honor je izazvao veliku buku, a ne mogu čekati za igrače do sjesti na monitor će vojne kampanje, ostavljajući njihove žene da zadrži ognjišta, dok se ne vrate štita ili štita. I da osvoji sve bitke, misle i ponašaju se brzo, koristeći dostupne gaming mogućnosti.

 • Pick od tri frakcije ratnika viteza, samuraj ili viking
 • Sistema Art of Battle pomoći upravljati mechom
 • Obdumyvayte vojni strategiyu
 • Razvivayte talenti geroev
 • Srazhaytes u single- player kampanju, ili rame uz rame sa druzyami
 

Play također