Forgotten Myths

Alternativni nazivi: Forgotten Myths

Igra Zaboravljena Mitovi je multiplayer online igra u vezi sa prikupljanjem karticama, koji je napravljen u stilu fantazije.

Igra Forgotten Mitovi registracija je vrlo jednostavan, ali je prikazan na engleskom jeziku. Da bi se registrovali morate uraditi sljedeće:

1) Pronađite mjesto igre Zaboravili Mitovi i pomoću kako biste našli poznati tražilice.

2) Na glavnoj stranici morate kliknuti na link i laquo; Prijava ili Registracija & raquo; .

3) , a zatim, popunite polja, koji se nalaze ispod riječ Registar.

4) U prvom redu, unesite ime (ime vašeg).

5) Zatim odaberite E-pošta (e-mail adresa).

6) Ponovite Pisanje e-mail adresa (Re-enter-mail).

7) unesite lozinku (password).

8) ponovo (Re-Enter Password) Unesite lozinku u sljedeći red.

9) Pritisnite tipku slijedi & laquo; Registracija & raquo;.

igrati online Zaboravljena Mitovi mogu samo registrirani korisnici. Posebni zahtjevi u odnosu na parametre programeri kompjuterskog sistema na Igra Forgotten Mitovi Ništa, ali, ipak, računalo mora imati najmanje srednja snaga, a spojen na brzi internet. To je neophodno za vas da igraju bez smetnji.

& nbsp;

The Forgotten Mitovi Vi ćete igrati, ima tri faze:

1) Faza 1 - Draw & amp; Play.

2) Faza 2 - Spells i sposobnosti.

3) Faza 3 & ndash; Hrvanje.

1) Faza 1 & ndash; Možete uzeti karticu s palube. (Broj kartica se može povećati ovisno o drugim mogućnostima). Možete igrati moć karticu, koristeći ga da igra druge kartice. Ovisno o dostupnosti energije, možete napasti igru ​​i jačanje kartice na bojnom polju.

2) Faza 2 - u ovoj fazi, igrači mogu koristiti magije i čarolija kartice i mogućnost da koriste svoje kartice u igri. Kako bi se početi utakmicu sa uroka i čari, igrač mora imati dovoljno snage.

3) Faza 3 - faza napad. U ovoj fazi, vi zavalite i gledati kako vaša strategija je postavljen kao kartice na bojnom polju i napad pomoću pasivne sposobnosti.

& nbsp;

Igra Forgotten Mitovi online ima osnovne atribute:

1) Attack - svako stvorenje u igri imaju svoje automobile i napada (ili napad boda - AP), kao i mogućnost da se korak na pozornici 3.

2) Zdravlje - svaki napad i utvrđenje kartica ima zdravstveni (ili zdravlje bodova - HP). Kartica koje se oštete, dinamički izgubiti zdravlje poena. Ako je zdravstvenu knjižicu padne na nulu, kartica umire.

3) Battle Damage & ndash; Oni su fizičke povrede, za koje se smatra napad na mjestima karticama, koji se nalazi u zoni napada.

4) Šteta od uroka i ndash; je direktna šteta obavlja svoju karticu ili sposobnosti kartica, koji se smatra šteta čarolija. U principu, sve vrste ozljeda koje se ne tretiraju kao borbena i oštećenje pravopisa.

& nbsp;

Igra Zaboravili Mitovi osloboditi vam dati puno sjajnih iskustava!

 

Play također