FIFA 14

Alternativni nazivi: FIFA 14

igre FIFA 14 - koje se odnose sportski simulator nogomet, zahtijeva primjenu taktika. Projekt iz tvorac serije igara - EA Kanada. U odnosu na prethodnika igra Fifa 14 ima niz prednosti prepoznatljiv. Fokus igre je na timski rad i korištenje taktika. Prednosti projekta su odlične lopte fizike i realno potezima, brzina dribling, i različite tehnike dribling, takođe, sposobnost obavljanja obrta dodaje, potpunu autentičnost kontrolu nad situacijom na utakmicama, i brz razvoj u pogledu rasta karijere. Vaš protivnici imaju inteligencije, tako da je borba zaista zanimljiv i bogat. Kroz kule ste u emocionalni stres i to svaka pobjeda postaje još slađi. Osim toga, kao dio FIFA 14 Liga, možete razgovarati iskustva sa istim nogomet-lud korisnika, da aktivno komuniciraju sa svojim vršnjacima, izražavajući svoje mišljenje o bilo kojem pitanju. Prisustvo socijalnu komponentu čini gameplay je prilično zabavno, jer se ne osjećate odsječeni od svijeta, već naprotiv - da se osjećaju da ste usred najtoplijih događaja. Ako volite igre sličnih predmeta, definitivno treba skinuti FIFA 14 do uživati ​​u atmosferi ovog velikog sportskog, na taj način uljepšati duge večeri zanimljivih aktivnosti.

niske sistemske zahtjeve vam omogućiti da preuzimanje Fifa 14 za svakoga. Kada se instalira igra na PC će biti u mogućnosti da odmah pređemo na posao. Trebalo bi nastojati da se izgradi karijeru, a to doprinosi svaku novu pobjedu. Dakle, što više mečeva, više šanse imate. Samo želim da kažem da je FIFA 14 je dostupan u različitim režimima igru. Ono što je novo je samo jedan. Ovo je sezona igraju zajedno. Ideja je da kombinujete njihovi napori jedni s drugima i boriti se protiv istog rivala duo. Ostali režimi bi trebao biti upoznat s prethodnim utakmicama. Izabrati bilo, da će biti ovako: prijateljskih utakmica online doba, brzo utakmica sa AI, offline karijere trener i igrač. Pored učešća u meču će biti iscrpljujući, ali u svom zanimljiv vježbe. Bilo je to za vrijeme treninga ćete brusiti nove vještine. Bez toga jednostavno neće raditi. I još jedan lijep trenutak. Instaliranjem FIFA 14 na PC-u, možete razviti i poboljšati svoju mrežu skauta. Primamljivo ponuda, zar ne?

Pa ipak, pred početak u punoj snazi ​​da igra Fifa 14, morate razumjeti neke od elemenata. Morate biti svjesni svojih mogućnosti. S obzirom na činjenicu da su programeri su radili na brojna poboljšanja, FIFA 14 PC omogućuje sljedeće: ". Vrat" provukao loptu, udaranje iz daljine, niskoleteći loptu koja zbunjuje gostujuću štrajkova za A također možete koristiti kombinaciju i uspješno nadigra protivnika poziciju. Od igrači mogu sada promijeniti širinu korak i odabrati kut pristupa loptu, igra dobiva stvarno neočekivano i ovo realno. Razmisliti svakom koraku, znajući da promijeniti putanju lopte neće izostati, jer ovdje to odgovara realnom fizike leta. Dođite brzo u Fifa 14 kompozicija i dobiti zadovoljstvo iz igre. Sretno!