Farmtastic

Alternativni nazivi: Farmtastic

& nbsp; ,

Igra Farmtastic & ndash; je zanimljiv browser-based igra, koja se temelji na principu simulatora.

Farmtastic online & ndash; to je jedan od mnogih igara o farmi, gdje morate nositi ne samo poljoprivreda, već i druge aktivnosti.

U Farmtastic registracija nije teško fazi, nakon čega će početi da igra Farmtastic. Da bi se prijavili, morate učiniti sljedeće:

1. Nađi mjestu Farmtastic.

2. S lijeve strane na glavnoj stranici vidjet ćete formular za registraciju. Od dva pod-obrazac, odaberite i laquo; Registracija & raquo;.

3. Napišite svoje korisničko ime.

4. Unesite svoju e-mail adresu.

4

. Napišite svoju lozinku za igru. Pokušajte da lozinku najpouzdaniji.

6. Važno! Nakon registracije pristajete na sva pravila igre.

7. Press & laquo; Registracija & raquo; ..

& nbsp;

Play Farmtastic vas kroz Internet pretraživač. Stoga, prije potpisivanja treba biti dobro bavi pitanjem interneta: provjerite brzinu interneta, poželjno je da je 100 mega bita po sekundi.

U Farmtastic igrate kada su suočeni sa raznim događajima u igri. Kao poljoprivrednik morate brinuti o zemlji i njegovoj kući, životinje, i da obavljaju različite zadatke, jedan za drugim.

U simulaciji, slobodni ste Farmtastic kupiti različite proizvode. Prvo, vi ćete imati malo zemljište, za koji vam je potreban da se brine o. Trebat će vam da muze krave, kopanje u prašini, na žetve - sve je to dio svakodnevnog života. Posao koji radite svaki dan.

Kao profesionalni poljoprivrednik morate uključiti vaše dvorište u impresivnom malo farmu. Koristeći veliku količinu truda, & nbsp; će vam uskoro dobiti poticaj i završiti sve potrebne rad na farmi. Osim toga, morate pratiti njihove životinje i ptice na farmi. U svoj raspored rada, naravno, to je također muznih krava, jer kupci žele ne samo svježe povrće izabrali, i svježe mlijeko od krava sretan. Na farmi u Farmtastic postoji bezbroj problema. Možete posijati pšenicu, a zatim samljeti ga u brašno i prodaju.

Na imanju Farmtastic predstavili šarene grafike. Morate dokazati svoje vještine u radu sa životinjama i obratite pažnju na činjenicu da su sve vaše biljke napreduju - sve u stilu crtića. Tek nakon što je radi ogroman broj radnih mjesta možete dobiti dobru žetvu. Vi ćete naučiti mnoge zadatke koje čekaju na farmi Farmtastic. Trebat će vam da se uključe u investicije na farmi.

Farmtastic online mogu biti uključeni u poslovnom da razviju i poboljšaju svoje teritorije.

A mnogo vremena će biti potrebno platiti sadnju povrća i voća, kao i žetve.

Vi ćete biti u mogućnosti kupiti različite zgrada i za proizvodnju robe za prodaju.

Farmtastic online, naravno, kao i kako su svi odrasli i djeca podjednako. Prijavi se u igri i da li svoju malu plantažu.

​​& nbsp;

Pretvorite svoj mali imovinu u velikoj prosperitetnom farmi. Iznenađenje svih svoja iskustva i dostignuća u igri.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi