Farmerama

Alternativni nazivi: Farmerama

Farmerama online & ndash; Ova besplatna browser igra, koja privlači svojom svijetle, šarene horizonte i likova. Ovdje možete provesti slobodno vrijeme na otvorenom, vodeći računa o zemlji kuće i gospodarskih & hellip; Online igra & nbsp; Farmerama vam omogućava da saznate kako upravljati domaćinstvu, ne primjenjuje na ovaj maksimalan broj snaga.

& nbsp;

Ova uzbudljiva igra ne zahtijeva instalaciju igre klijenta i dostupan je u svakom pretraživaču. Sve što vam treba za početak igre, to je Farmerama online prijave.

& nbsp;

onlan igra Farmerama nudi dva načina za registraciju:

1. Direktno sa stranice. Na početnoj stranici, tu je registracija polja gdje želite da unesete nadimak (ime), lozinku, e-mail, unesite datum rođenja i prihvatiti sporazum o pravilima igre. Ovaj datum u igri Farmerama je završena, možete nastaviti na gameplay.

2. Kroz društvene mreže. Ako imate Facebook registrovan nalog, može se koristiti kao registraciju igre računa: klikom na ikonu Facebook u obrazac za registraciju na početnoj stranici, otvori prozor, gdje će se tražiti da pristanu na pristup na svoj račun, slažem se, unesite korisničko ime i ovo Farmerama registar sa Facebook preko. Sada možete igrati u Farmerama online!

& nbsp;

Za one koji još nisu odlučili, to je vrijedno da registrujete svoj račun ili ne, & nbsp; igri Farmerama online nudi besplatnu probnu igra u kojoj možete pokušati sebe kao budućeg poljoprivrednik, nakon završetka probnog perioda, zatim prijedlog za registraciju. Dakle, određena! & Nbsp;

& nbsp;

Odlazak u igru ​​po prvi put, NPC (sova) će dati prvih nekoliko zadataka. To će biti potrebno do berbe, zatim da sjetve, postoji još nekoliko smiješno, ali poučno zadatke. & Hellip; Ali ovo je samo početak. Zatim ćete igrati igre & nbsp; Farmerama online, bave sadnjom drveća raznim, povrća i usjeva, uključe u žetvu, rasti i hraniti životinje, brinuti i zalijevanje svoju zemlju. & Nbsp;

& nbsp;

Kada će dostići određeni nivo, igra Farmerama omogućava da učestvuju u natjecanjima za najbolje povrtnjak, kao iu mnogim drugim natjecanjima. Također možete staviti svoj vrt za sve da vide i nauče ono što drugi ljudi misle o njemu igrača.

& nbsp;

U Farmerama online igra ima svoju valutu & nbsp; - tyulpesso i zelepenni. Zbog toga, možete obavljanje poslova.

& nbsp;

Farmerama online igra ima nivo razvoja farmi, što je moderni rast, zahvaljujući iskustvu nagrađen za sadnju i branje usjeva. Sa svakom novom nivou su na raspolaganju za nove pogone i nove životinje. Dakle, Farmerama predstava nije dosadno!

& nbsp;

Play & nbsp; Farmerama može biti udvarao susjedne livade, naravno ne besplatno. Takav rad će biti plaćeni.

& nbsp;

igrati online igre Farmerama ne mogu samo sjediti kod kuće, ali iu drugim zgodno mjesto, na primjer, u uredu ili sjedeći u nekim udoban restoran (s pristupom internetu).

& nbsp;

Ali, ono što je puno priče o tome kako, u Farmerama igrati dobro, bolje barem pokušati jednom! & Nbsp;

& nbsp;
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi