Mjesto u gradu: Srećno selo blizu malog grada i grada

Alternativni nazivi: Mjesto u gradu: Srećno selo blizu malog grada i grada

Klasična igra Farma i grad: farma u blizini grada - dobra farma.

Mi nudimo vesel i šaren projekat foranj Farma i grad: farma u blizini grada je dobra farma. Ova neobična igra na Androidu će uvek biti pored vas, tako da možete da pogledate Margaret i Peter u bilo kom trenutku i pomognete im novim zadatkom. Naći ćete fascinantan proces negovanja farmi. Smešne male životinje, bogate useve, mirisno cveće i uvek gostoljubivi prijatelji, na koje možete pogledati goste. Da postanemo deo sretne porodice, vrijeme je Ferma i grad: farma u blizini grada - dobra farma za preuzimanje, jer je potpuno besplatna. A ako želite da ubrzate neki proces, moguće je kupiti za pravi novac. U slučaju da vaš telefon nema dovoljno prostora za novu zabavu, možete preuzeti Farm and the City: farmu blizu grada - na farmi na računaru. Sada nemate prepreke za početak rada na krevetu.

Idemo u baštu.

Jednom pritiskom na prst na monitoru prikupljate bogatu žetvu zrele pšenice, kukuruza, jabuka, sve vrste jagodičastog voća, povrća i voća, jaja i mleka. Biljne luksuzne ruže, sijati neverovatne cvijeće na cvetnim krevetima, biljkama, jagnjadima, svinjama, kravama i drugim životinjama.

Game Farm and City: farma u blizini grada - za dobru farmu, ovo je:

As glavni skript periodično ažurira, igračima nikada nije dosadno igranje.

  • Bright 3D grafika
  • Komunikacija sa igračima
  • Nastanak biljaka, životinja i mogućnosti
  • Brste kulture
  • Trading na tržištu
  • Uređaji zgrada i njihovo poboljšanje
Stoga je neophodno izvršiti različite zadatke kako bi dobili korisne poklone za to.

Subject Ferma i grad: farma u blizini grada - u igri na farmi povezuje selo s metropolom. Da bi se stanovnici grada osećali srećnim, potrebni su ukusni i sveži proizvodi. Ko će odbiti mlijeko mlijeka, mirisnu jagode ili slatku šargarepu? Ali ne samo da su izvorni proizvodi poznati po selima. Ako ste jednom pokušali, koliko je ukusna jabuka od pećnice, ona nikada nije zaboravljena. Kao što ste pretpostavili, ne samo da ćete morati uzgajati useve, već ih i pretvoriti u gotov proizvod. To je samo za to što će vam trebati novac kao početni kapital. Postepeno će postojati pristupačne zgrade za pečenje hleba, prebijanje maslaca, kuvara i drugih.

Naime, potrebe gradjana će se povećati, a vi ćete morati proizvoditi više robe. Da biste to uradili, razbijte nove krevete i poboljšajte svoje fabrike i fabrike tako da rade brže i produktivnije. Skladište, u kome se roba isporučuje, takođe treba stalno proširiti, ali ako apsolutno nema prostora, pogledajte šta je dugo ostalo na policama bez potrebe ili koje se nagomilalo. Vreme je da stavite stvari u red, pošalju višak na tržište, gde je to samo neko ko vam treba, a vi ćete dobiti prihod od prodaje. Ako uspete da dovedete sve industrije na maksimalni nivo, formirate trgovačku mrežu, obezbedite stanarima metropole neophodne i pronađete prijatelje među igračima, postići ćete glavni cilj naziva gradonačelnika Farm Town-a.

Game Farm igrači kao igrači raznih uzrasta, počevši od 3 godine. Razumljivo je, lepo, razvija se. U slučaju poteškoća, uvek možete kontaktirati programera za pomoć, a problem će biti rešen. Slično tome, kompanija uzima u obzir želje igrača koji žele da promene, dopune, poboljšaju. Sa takvom podrškom imate mnogo uzbudljivih sati ispred jedne od najboljih farmi igračaka. Vreme je za početak igranja!