Far Cry 2

Alternativni nazivi: Far Cry 2

Far Cry 2 - kompjuterska igra u žanru pucačina iz prvog lica. Igra Far Cry 2 je drugi dio serije igara Far Cry, bez razmatranja raznim dodacima. Ali barem ne mora tamnije nastavak priče o događajima iz prvog, a ne postoji povezanost u cjelini. U igri nije dobila takvu popularnost, ali i dalje ima veliki broj njegovih fanova. U svakom igra ima vlastitu posebnost. Samo pokušavam ćete shvatiti odakle dolaze, što privlači sve u igri. Igrati Far Cry 2 je moguće samo sam kako je predviđeno programeri jednog korisnika mode. Vaš lik se čeka na vas.

možda već biti u žurbi da brzo skinuti Far Cry 2, i gubi se u gameplay. A može u početku se upoznati sa igrom, pročitajte mišljenja i gledanja. I slobodno da pouzdano skinuti igru ​​Far Cry 2.

Vi ste ovdje pojavljuju na teritoriji jedne afričke zemlje kao vojni jedan, a glavni cilj - eliminacije iz svijeta ilegalnog trgovac oružjem. Uostalom, u određenoj mjeri je zbog svoje tekuće je uslijedio građanski rat između dviju zaraćenih strana: Ofoten - Velika prednja radna oslobodilaca i SNA - Savez narodnog otpora. Grad u prilogu, niko priznao i prazniti. Ali oružje, jednostavno ne prestaje. Ipak, preživjeli i civila na rizik od zaraze raznih bolesti. U principu, sve u stanju fatalno. Tu jednostavno nije dovoljno i ti, odnosno tvoj karakter.

Osim vaše u igri likovi su uključeni:

• Šakal;

• Ruben Oluvagembi;

• Edi Mbantuve;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Prosper Kouassi.

The Jackal - glavni negativac u igri. Dobavljač oružja u gradu. Sudbina zavisi od protagonista.

Ruben Oluvagembi - preživljavanje novinar koji traži od protagonista da pomogne u pronalaženju evidenciju razgovoru sa Šakal. Ja sam preživio u ovim uvjetima.

Edi Mbantuve - okrutna i zapovednički karakter. Šef organizacije Ofoten. Bio je zapanjen smrti neprijatelja.

Oliver Tambossa - major upravlja SNA. Nije preživio rat.

Leon Gakumba - doktor, pridružio kasnije u Ofoten. On je pretrpio smrt.

Prosper Kouassi - na čelu ulica prevaranti na Palama. Uključeno u SNA, je kasnije ubijen.

Sve je spremno za Far Cry 2 je misija izvršena s poteškoćama. I tu na putu da napreduju ka glavni cilj. Na kraju, dođete do spoznaje da, takođe, mora umrijeti, jer ste vjerojatno zaražene.

U ostvarivanju svih ovih ciljeva u vašem posjedu Far Cry 2 oružja kao što su mačetama, jurišne puške i mitraljeze, snajperske puške, pištolje - mitraljezi, puške, svjetlo bacači granata, pištolja, eksploziv, bacači plamena, minobacače i još mnogo toga. Također, dodatni verzija dobijete dopuna.

Tu je i niz transporta, koji pomaže da se prevaziđe velike udaljenosti do cilja.

U igri Far Cry 2 nije teško igrati, samo da se brine o životu. A igra Far Cry 2, sa svoje strane, uz prilično dobru grafiku, uz maksimalnu moguću transfer realnost događaja će vam pomoći.

dobra igra! Hvala vam!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi