Far Cry

Alternativni nazivi: Far Cry

Far Cry - kompjuterska igra u žanru pucačina iz prvog lica. Far Cry je prilično svijetao i sadržajan. Kao što je bilo u igri ovog žanra računala Vaš zadatak je da ostane živ. To je, naravno, osim za ciljeve koje moramo ostvariti u igri. Ova igra je stekao popularnost nestvarno za manje od šest mjeseci nakon prodaje. Ono što je neobično se krije u ovoj igri. Sigurno ste već pršte radoznalosti, a vi ste već spalio u svijet igre i preuzeti igre Far Cry.

Mi savjetujemo vam ne požurite i početi da se upoznaju sa igrom, barem površno, uz pomoć teksta i video recenzije. A onda lako možete preuzeti igre Far Cry. U igri Far Cry počnete igrati odmah nakon preuzimanja.

Cijela parceli od igre koju govori o životu bivšeg komandosa. Igrati Far Cry ćete samo ih, protagonista igre, nije ni čudo da ima iskustvo u vojnoj sferi. Igra se odvija na prekrasnoj prostranstvo tropski raj otoka u Tihom oceanu Kabat. Vaši protivnici će biti ljudi koji su uključeni u razvoju mutacije virusa. Vidjet će se sastati na putu već inficirane primata.

Uključujući svoj lik da vam pomogne, a vi u barijeru, odnosno, neprijatelji će biti onih likova:

• Jack Carver;

• Valerie Constantine;

• Doyle;

• pukovnik Richard Crow;

• Dr. Krieger.

Jack Carver - u stvari, vaš lik. Vlasnik Posuđivanje vodeni transport. Uključeni u misiji već pristižu na otoku.

Valerie Constantine - agent CIA-e, na tajnom zadatku. Traži Jack za pomoć u ispunjavanju svoje misije. Nakon što je plan otkriven kršenja Jack.

Doyle - inženjer, na tajnom zadatku. Poslao da se razjasni situacija na otoku. Jack je ubio.

Pukovnik Richard Crowe - plaćenik, šef očuvanja na otoku.

Dr. Krieger - glavni neprijatelj u igri. Vlasnik svih laboratorija na otoku da se razvije specijalnih materijala.

Perform svaki Far Cry misija je od najveće važnosti za dalji razvoj događaja. Također, sve ovo se odnosi na razine donošenja. Sve, kao i obično, počinje sa režimom treninga. Developer vam nudi izbor od nekoliko načina da se postigne cilj igre.

Za sve ove avanture na svog heroja, naravno, ne može opstati bez oružja. To oružje Far Cry predstavljen, ne može biti kolosalni sorte, ali najviše potrebno.

I uvijek sa svojim Jack Carver imaju outfit stavke: dvogled, baterijsku lampu, noćni vid uređaja, set eksploziva, komplet prve pomoći, pancir, pristupna kartica, i uređaja.

Igra Far Edge koristeći ekspresivne i oštre grafike će vas uvući u svijetu putovanja tako divan raj na Zemlji. Čak i glazba, dobro odabrana podržavaju cjelokupnu situaciju naglašava stvar. Sve je stvaran i želim uživati, ali vaša misija ne daje ti odmori. Moramo požuriti. Požurite i vi, jer svi čekaju za vašu pomoć. Ne zaboravite da savjetuje igre Far Cry svojim drugovima. Svako treba osjećati sami heroji.

dobra igra za vas! Hvala vam!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi